首页
登录
职称英语
If you’ve taken a personality test before, you know it can be a tedious and f
If you’ve taken a personality test before, you know it can be a tedious and f
游客
2024-03-12
45
管理
问题
If you’ve taken a personality test before, you know it can be a tedious and frustrating process. The prospect of answering countless and repetitive questions leaves people disengaged—yet these tests continue to be taken by millions every year. However, as new HR technologies emerge, traditional tests seem increasingly out of touch. Why? Because they don’t tap into what we humans are best at: visual processing.
Visual tests are not completely new. Image-based tests like the Rorschach inkblot test (罗夏墨迹测试), which unearths unconscious aspects of the human psyche, have long been used by psychologists to explore personality. The use of images in personality assessments makes them more fun, seamless and engaging, but also has other added benefits.
First, using image-based assessments can reduce test taker fatigue because processing pictures requires less attention than processing text and is much faster. In fact, Potter and colleagues found that the brain can process the complex information within an image in only 13 milliseconds. This is a staggering 60,000 times faster than processing text alone! The reduction in test fatigue can lead to more accurate responses and better completion rates. Second, images not only tap into conscious processes extremely quickly but they also access the unconscious, and elicit faster and stronger preferences. Responses to images are more likely to be definitive. Third, image-based assessments are easier to digest for those who have difficulty reading or understanding text. This should make them more accessible to those with learning difficulties, less education or language barriers. Finally, a stronger reliance on images as opposed to text may be the better approach when trying to understand personality across cultures. Carefully selected images don’t require the kind of fine-tuning across languages and cultures that text requires, and are thus less prone to cultural misunderstandings.
Given the potential benefits of using images in assessment, it isn’t surprising that test designers have begun to use pictures and even videos. Although more work is needed to establish the full validity of the new generation of visual assessments, initial research looks promising. One thing is certain: we must find creative and interesting ways to measure personality and keep up with people’s increasing expectations of emerging technology.
Visual tests like these are becoming more common and critical now more than ever before, thanks to the evolution of technology and increase in new behavior and usage of devices. Rather than stick to traditional methods, it’s imperative that we start to embrace the benefits of mobile technology—allowing people to take and use image-based personality tests, quickly and simply, wherever they are in the world. Technology will continue to advance steadily as will the expectations of job applicants. Using advancements like image-based tests to capitalize on seemingly obvious facts (humans are best at visual processing!) will become the norm. Companies ignoring these trends will quickly get left behind. [br] According to the author, what may be the most outstanding weakness of the traditional personality tests?
选项
A、Their processes are too long and exhausting.
B、Their questions are too many and distracting.
C、They have been rejected by millions of test takers.
D、They don’t accord with the traits of human mind.
答案
D
解析
推理判断题。本题考查传统性格测试的缺点。由定位段最后三句可知,随着人力资源新技术的出现,传统测试似乎显得越来越不合时宜。作者随后指出,原因是它们没有利用我们人类最擅长的视觉处理。可见,传统测试不符合人类思维的特点,这是它最突出的缺点,故D)为答案。A)“它们的过程太长,且令人疲惫”和B)“它们的问题太多,且令人分心”,原文第一段虽然也提到了这些问题,但并不是传统测试最突出的缺点,故均排除;C)“它们被数以百万计的测试参与者所反对”是对原文第一段第二句的曲解,原文的意思是尽管传统测试有不足,但每年仍然有数以百万计的人继续参加这类测试,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3526872.html
相关试题推荐
[originaltext][12]Intoday’spersonalitystakes,nothingismorehighlyvalued
[originaltext][12]Intoday’spersonalitystakes,nothingismorehighlyvalued
[originaltext][12]Intoday’spersonalitystakes,nothingismorehighlyvalued
Wearelockedinagenerationalwar,whichwillgetworsebeforeitgetsbet
Wearelockedinagenerationalwar,whichwillgetworsebeforeitgetsbet
[originaltext][12]Intoday’spersonalitystakes,nothingismorehighlyvalued
[originaltext]Iamfiredupfortheyearthatstretchesoutbeforeus.That
[originaltext]Iamfiredupfortheyearthatstretchesoutbeforeus.That
[originaltext]TexaswasthebiggeststatebeforeAlaskabecametheforty-nin
[originaltext]TexaswasthebiggeststatebeforeAlaskabecametheforty-nin
随机试题
[originaltext]M:It’salwayssohotandhumidinhere.W:That’sbecausethere
()为绿色施工第一责任人。A.项目经理 B.企业法人 C.企业负责人 D.
以下哪一项不是医院统计指标中的工作效率分析指标:()A.同一疾病反复住院
以P代表质量指标,q代表数量指标,下标1表示报告期,0表示基期,指出下列质量指标
图6展示了当病毒A进入人体后,免疫系统发生的部分变化。 问题: (1
现价排名前3名电器的原价之和高出现价排名后6名电器原价之和的()倍。A.
痫病概述
A.全肾广泛裂伤 B.开放性肾损伤 C.肾挫伤 D.肾部分裂伤 E.肾严
不同种类的灭火器,适用于不同物质的火灾,其结构和使用方法也各不相同。下列关于灭火
广义的教育制度不仅包括教育行政机构,也包括教育实施机构。()
最新回复
(
0
)