首页
登录
职称英语
[originaltext] Related to the use-it-or-lose-it law is the keep-moving princi
[originaltext] Related to the use-it-or-lose-it law is the keep-moving princi
游客
2024-03-11
73
管理
问题
Related to the use-it-or-lose-it law is the keep-moving principle. We learn about stagnation from nature: a river that stops moving gets smelly. The same thing happens to people who stop moving either mentally or physically. Those who play contact sports know that the player who usually gets hurt the most is the one who is standing still. Of course, you’ll need some time to catch your breath every so often, but the essential message is keep moving, extending and learning. Ships last a lot longer when they go to sea than when they stay in the harbor. The same is true for airplanes. You don’t preserve an airplane by keeping it on the ground. You preserve it by keeping it in service. We also get to live a long, healthy life by staying in service. Longevity statistics reveal that the average person doesn’t last very long after retirement. The moral here is “don’t retire”. If a fellow says, “I’m 94 years old and I worked all my life”, we need to realize that is how we got to be 94— by staying involved. George Bernard Shaw won a Nobel Prize when he was nearly 70. Benjamin Franklin produced some of his best writings at the age of 84. And Pablo Picasso put brush to canvas right through his eighties. Isn’t the issue how old we think we are? A bonus with the keep-moving principle is that while we keep moving, we don’t have a chance to worry. Hence, we avoid the dreaded “paralysis by analysis”.
Questions 9 to 11 are based on the passage you have just heard.
9. What does the speaker say about players of contact sports?
10. What do longevity statistics reveal about the average person?
11. What bonus does the keep-moving principle bring us according to the speaker?
选项
A、It prevents us from worrying.
B、It slows down our aging process.
C、It enables us to accomplish more in life.
D、It provides us with more chances to learn.
答案
A
解析
事实细节题。短文最后提到,保持运动的原则给我们带来的好处是,当我们不断运动时,我们就没有机会去忧虑。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3525774.html
相关试题推荐
[originaltext]Amongglobalwarming’smostfrighteningthreatsisthepredic
[originaltext]Amongglobalwarming’smostfrighteningthreatsisthepredic
[originaltext]FlorenceHayesisajournalistfortheGreenVilleJournal,t
[originaltext]FlorenceHayesisajournalistfortheGreenVilleJournal,t
[originaltext]FlorenceHayesisajournalistfortheGreenVilleJournal,t
[originaltext]ThereareroughlythreeNewYorks.Thereis,first,theNewY
[originaltext]TheUniversityofTennessee’sWaltersLifeSciencesbuilding
[originaltext]TheUniversityofTennessee’sWaltersLifeSciencesbuilding
[originaltext]TheUniversityofTennessee’sWaltersLifeSciencesbuilding
[originaltext]InasmallliboratoryattheMedicalUniversityofSouthCaro
随机试题
Eversinceitsdiscovery,Plutohasneverreallyfittedin.Afterthepalea
[originaltext]M:[5]Lookatalltheequipmenthere.Theymustbeusedforsome
[originaltext]Hello,everyone.Todaywearegoingtotalkaboutsomegenera
TopicWilltraditionalclassroomeducationbereplacedbyonlineeducation?
[originaltext]Duringthenineteenthcentury,whenlittlewasknownabouten
难溶于水的生物碱盐是A.盐酸莨菪碱B.草酸麻黄碱C.盐酸麻黄碱D.盐酸苦参碱E.
中华人民共和国卫生部颁布的《医务人员医德规范及实施办法》这一文献的基本精神是A.
体重5kg的婴儿,每天需8%糖牛奶量应为多少,才能满足机体需要A.200~250
光大公司诉成方公司借款不还一案中,光大公司对一审人民法院只判决成方公司归还本金不
A.活髓切断术 B.直接盖髓术 C.间接盖髓术 D.根尖诱导成形术 E.
最新回复
(
0
)