首页
登录
职称英语
[originaltext]W: We’ve all heard the saying "Laughter is the best medicine" How
[originaltext]W: We’ve all heard the saying "Laughter is the best medicine" How
游客
2024-03-11
57
管理
问题
W: We’ve all heard the saying "Laughter is the best medicine" How important is it to our health, Dr. Berk?
M: This saying has been scientifically proven! A year-long study of heart attack victims done at the Oakhurst Health Research Institute in California found that of those patients who spent half an hour a day watching comedy videos, 10 percent had a second heart attack, whereas 30 percent of those who did not watch had a second attack.
W: Wow! Laughter is really a good medicine to patients. Can you give us another example?
M: Sure! Norman Cousins, editor of the Saturday Review, learned this during a battle with an illness. He discovered that his condition improved when he enjoyed himself and watched funny movies.
W: You said Norman learned this? Do we have to learn to laugh?
M: Not necessarily. Since laughing is something people can do sitting down, costs no money, and requires no special exercise equipment or skill, it’s the perfect workout for anyone who doesn’t have the time or desire to participate in a regular fitness program.
W: Oh.[3]Do you have such a program to offer to the general public?
M:[3]Yes, we do. It’s called the Smile Time-Out You take a deep breath, smile, exhale, and say "Aaah" while visualizing all your muscles and cells smiling. Then add to that a memory of a time you felt really good and laughed and laughed.
W: What about the situation in which you aren’t in a mood to laugh?
M: Even when you fake a smile or laugh, you get the same physiological benefits as when it’s the real thing, because your mind is smart, but your body is stupid and can’t tell the difference!
1. What did the year-long study of heart attack victims find?
2. What is Norman’s example meant to prove?
3. What is the so-called Smile Time-Out?
4. What can we learn about smile or laugh according to Dr. Berk?
选项
A、Health conditions improve with time spent watching healthy programs.
B、Comedy videos can cure most people of chronic heart attacks.
C、Chances of having heart attacks reduce with those amused daily.
D、Most patients can’t survive once they suffer from a second heart attack.
答案
C
解析
从选项可以看出问题与heart attack有关,听到相关话题时注意后面的数据反映的事实:每天看半小时喜剧的心脏病患者中只有10%再次发作,而不看的人中有30%再次发作,因此可以推断,每天都开心的人心脏病发作率降低,即C。A中的healthy programs太笼统,且对话中并未提及健康状况随着看有益于健康的节目的时间增长而改善的信息。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3523500.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Timetoeat!W:Coming.Oh,I’mstarving.Ohyuck!What’sthat
[originaltext]M:Timetoeat!W:Coming.Oh,I’mstarving.Ohyuck!What’sthat
[originaltext]M:Timetoeat!W:Coming.Oh,I’mstarving.Ohyuck!What’sthat
[originaltext]W:We’veallheardthesaying"Laughteristhebestmedicine"How
[originaltext]W:We’veallheardthesaying"Laughteristhebestmedicine"How
[originaltext]W:Dan,didyouwanttoseeme?M:Oh,yes,Sue,pleasesitdown.
[originaltext]W:Dan,didyouwanttoseeme?M:Oh,yes,Sue,pleasesitdown.
[originaltext]W:Dan,didyouwanttoseeme?M:Oh,yes,Sue,pleasesitdown.
[originaltext]W:Dan,didyouwanttoseeme?M:Oh,yes,Sue,pleasesitdown.
[originaltext]W:Dan,didyouwanttoseeme?M:Oh,yes,Sue,pleasesitdown.
随机试题
Somepeople’searsproducewaxlikebusylittlebees.Thiscanbeaproblem
WhichofthefollowingsisNOTthenaturalzoneinScotland?A、Highlands.B、Flatl
D
以下不是基本卫生保健工作八项内容的是()A.对当前主要卫生问题及其预防和控制
共用题干 WalkaQuarter-MileorDiemIfyou
患者,女性,35岁,因左足严重外伤后,发生气性坏疽;住院治疗。下列哪项处理不必要
1924年出版了第一本由我国学者编著的《教育心理学》教科书,作者是( )A.廖
关于慢粒白血病急性变的叙述,下列哪项不正确? A.是慢粒白血病的终末期B.临
进行某项目财务分析时,估计达产第一年的总成本费用为800万元,当年的长期借款利
下列关于不平衡报价法的运用,错误的是( )。A.开办费.土方工程.基础工程的报价
最新回复
(
0
)