首页
登录
职称英语
At work, as in life, attractive women get a lot of the breaks. Studies have
At work, as in life, attractive women get a lot of the breaks. Studies have
游客
2024-03-08
53
管理
问题
At work, as in life, attractive women get a lot of the breaks. Studies have shown that they are more likely to be promoted than their plain-Jane colleagues. Because people tend to【C1】________positive traits onto them, such as sensitivity and poise (镇静) , they may also be at an advantage in job interviews. The only downside to hotness is having to fend off【C2】________male colleagues; or so many people think. But research by two Israelis suggests otherwise.
Bradley Ruffle at Ben-Gurion University and Ze’ev Shtudiner at Ariel University Centre looked at what happens when job hunters include photos with their curricula vitae, as is the norm in much of Europe and Asia. The pair sent fictional applications to over 2,500 real-life【C3】________. For each job, they sent two very similar resumes, one with a photo, one without. Subjects had【C4】________been graded for their attractiveness.
For men, the results were as expected. Hunks were more likely to be called for an interview if they included a photo. Ugly men were better off not including one. However, for women this was【C5】________. Attractive females were less likely to be offered an interview if they included a photo. When applying directly to a company (rather than through an agency) an attractive woman would need to send out 11 CVs on average before getting an interview; an equally【C6】________ plain one just seven.
At first, Mr. Ruffle considered what he calls the " dumb-blonde hypothesis" —that people assume beautiful women to be stupid. However, the photos had also been rated on how intelligent people thought each subject looked; there was no【C7】________between perceived intellect and pulchritude (美丽).
So the cause of the discrimination (歧视) must lie elsewhere. Human resources departments tend to be staffed mostly by women. Indeed, in the Israeli study, 93% of those tasked with selecting whom to invite for an interview were female. The researchers’ unavoidable—and unpleasant—conclusion is that old-fashioned jealousy led the women to【C8】________against pretty candidates.
So should attractive women simply attach photos that make them look plain? No. Better, says Mr. Ruffle, to【C9】________the practice of including a photo altogether. Companies might even consider the【C10】________model used in the Belgian public sector, where CVs do not even include the candidate’s name.
A) anonymous F) ghastly K) project
B) correlation G) irrelevant L) propagate
C) discourage H) ornamentally M) qualified
D) discriminate I) personnel N) reversed
E) disperse J) previously O) vacancies [br] 【C7】
选项
答案
B
解析
名词辨析题。根据空格前的there was no可知,此处缺少一个名词。根据前面研究的内容可知,研究的结果应该是“看上去聪明和美貌之间并没有联系”,correlation“相关性,相互关系”可用在there is/was no correlation between A and B的句型中,意为“A与B之间没有联系”,故B)为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3515620.html
相关试题推荐
A、Getfurtherstudiesinuniversities.B、Workasanassistantinworkshops.C、St
C根据Studies,don’tgetenoughsleep和heartdisease定位到C段第2句。该句说到,有研究表明。睡眠不足的成年人会增加患心
[originaltext]Fromfieldstudiestolaboratorystudies,weseethatwinning
Atwork,asinlife,attractivewomengetalotofthebreaks.Studieshave
Atwork,asinlife,attractivewomengetalotofthebreaks.Studieshave
Atwork,asinlife,attractivewomengetalotofthebreaks.Studieshave
Atwork,asinlife,attractivewomengetalotofthebreaks.Studieshave
Atwork,asinlife,attractivewomengetalotofthebreaks.Studieshave
Atwork,asinlife,attractivewomengetalotofthebreaks.Studieshave
Inthe1960sand1970s,classicsocialpsychologicalstudieswereconducted
随机试题
Whenwillthesportsmeetingbeheld?[br][originaltext]M:Isthesportsmeeti
Militaryordersare______andcannotbedisobeyed.A、defectiveB、conservativeC、
[originaltext]Thefocusoftoday’sclassisonanimportantelementinthed
Foranynumbersaandb,ab=ab(3-b).Ifaandabbothrepresentpositivenumbers
请回答有关灌砂法测定现场密度的测试步骤与计算的问题。(4)灌砂法现场测定路基或路
细胞外液中最主要阳离子是()A.MgB.CaC.NaD.KE.H
临床检验基础学的主要研究对象是A:外周血液和各种体液B:造血器官C:造血组织
2015年,我国规模以上电子信息产业企业个数6.08万家,其中电子信息制造企业1
根据消费税法律制度的规定,下列项目中不可以抵扣已纳税款的是()。A.用外购已税
关于投标保证金的说法,正确的是( )。A.投标保证金有效期应当超出投标有效期
最新回复
(
0
)