首页
登录
职称英语
[originaltext]M: OK, Mary! Can you tell me about your English success story?W:
[originaltext]M: OK, Mary! Can you tell me about your English success story?W:
游客
2024-03-07
24
管理
问题
M: OK, Mary! Can you tell me about your English success story?
W: It’s not a success story, but I can tell you how I learned. I don’t think I learned English as a foreign language, because I loved to listen to music, especially rock and roll, when I was a teenager. When you love music, you want to sing with it, so that you can memorize the whole lyrics and you know the stuff. So to me, it was like a hobby. It was pure fun for me.
M: Wow, that’s great! So did you listen without reading the words and the lyrics, or did you just listen and read the lyrics at the same time?
W: Hmm, both! Sometimes I’d see some words which I didn’t understand, so I’d look them up in the dictionary and check the meanings. Things were always like this.
M: So did you do anything else besides music?
W: What else? Yeah, the movie! I loved The Blues Brothers, which was one of my favorite movies, because that movie was interesting. I think it was the funniest movie and the greatest comedy in history. It was famous for its music, and I have the CD in my room.
M: You have it in your room?
W: Yeah!
M: Really?
W: Yeah, I do. So I saw that movie so many times. I don’t remember how many times I saw that. After the repetition…you know, after watching the same movie so many times you can memorize a whole, like words and sentences, what John Belushi was saying, what Dan Aykroyd was saying…So it was a great study for me!
M: Wow! That’s great.
W: But at that time I didn’t think that was studying!
M: Yeah, it was fun! So you enjoyed it!
Questions 1 to 4 are based on the conversation you have just heard.
1. How did the woman learn English?
2. How did the woman deal with the words that she didn’t understand?
3. Why did the woman repeatedly watch The Blues Brothers?
4. How does the woman feel about English learning?
选项
A、Because she was a big fan of the leading actor in the movie.
B、Because she loved the movie and it could help her learn English.
C、Because she wanted to learn how to speak English with emotion.
D、Because she wanted to learn something about life from the movie.
答案
B
解析
原文中,女士提到The Blues Brothers很有趣,是她最喜欢的电影之一,她还提到反复看同一部电影就可以记住许多单词和句子,这说明女士反复看The Blues Brothers是因为她喜欢这部电影而且这样还可以帮助她学习英语。因此答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3513598.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Goodmorning.Todaywe’lltalkaboutgoal-settingandwehave
[originaltext]M:Goodmorning.Todaywe’lltalkaboutgoal-settingandwehave
[originaltext]M:Goodmorning.Todaywe’lltalkaboutgoal-settingandwehave
[originaltext]M:Goodmorning.Todaywe’lltalkaboutgoal-settingandwehave
[originaltext]M:Goodmorning.Todaywe’lltalkaboutgoal-settingandwehave
[originaltext]M:Oh.Hi,there.(1)Abeauty,isn’tshe?Doyouwanttotakeher
[originaltext]M:Oh.Hi,there.(1)Abeauty,isn’tshe?Doyouwanttotakeher
[originaltext]M:Oh.Hi,there.(1)Abeauty,isn’tshe?Doyouwanttotakeher
[originaltext]W:Right,well,inthestudiothismorning,forourinterviewspo
[originaltext]W:Right,well,inthestudiothismorning,forourinterviewspo
随机试题
DoctorssaidthatLorenzomightdiewithinthreeyearsbecause________.[br]Lo
Populationshave3agents,namely,abirthrate,adeathrate,andagrowthrate
[originaltext]M:Forpoliticalheavyweightit’sbeenadelicatebalancingact,
Asanxiety-makers,examinationsaresecondtonone.Thatisbecausesomuch
[originaltext]W:Whenwasthelasttimeyouwentforawalkinyourlocalpark?
1982年国务院发布《村镇建房用地管理条例》之前,农村居民建房占用宅基地,超过当
有关破伤风的护理措施错误的是A.病人要执行血液隔离 B.安置病人在单独暗室
改革开放以前,我国国有企业获得自有资本的主要来源是( )。 A.吸收直接投
根据土地利用总体规划,铁路、公路等交通沿线,城市和村庄、集镇建设用地区周边耕地,
药品批发企业高层管理人员中全面负责药品质量管理工作的人员应具有A.执业药师 B
最新回复
(
0
)