首页
登录
职称英语
[originaltext] Researchers have identified a potent new antibiotic compound
[originaltext] Researchers have identified a potent new antibiotic compound
游客
2024-03-07
82
管理
问题
Researchers have identified a potent new antibiotic compound using artificial intelligence. The antibiotic can kill very dangerous bacteria. According to a study published in the journal Cell, the compound successfully removed deadly strains of bacteria in mice which are resistant to all known antibiotics.
The researchers say this is the first time that artificial intelligence has been used to find a powerful new antibiotic molecule. Why does this matter? The answer is antibiotic resistance. This happens when bacteria develop the ability to survive the medications designed to kill them. Antibiotic resistance is a serious threat to health and the problem is growing. This makes finding new antibiotics very important. However, in recent decades, very few have been developed, and those that have tend to be very similar to drugs already available. The searches also tend to only focus on a narrow spectrum of chemical compounds, but this is where artificial intelligence comes in. Why? To find new drugs, scientists screen molecules to predict how effective they might be. Typically, such screening is done by humans in the lab, which is both costly and slow. Artificial intelligence is different. It’s fast, and it can process a high volume. It can screen hundreds of millions of compounds to identify a few interesting candidates that require experimental testing. Artificial intelligence is also able to predict if compounds are likely to be toxic. Some experts assert that this work signifies a paradigm shift in antibiotic discovery. It could change drug discovery more generally.
9. What have researchers done for the first time in history?
10. What makes it important to find new antibiotic drugs?
11. What does the passage say artificial intelligence is able to do in antibiotic research?
选项
A、Ever-increasing strains of bacteria.
B、Bacteria’s resistance to antibiotics.
C、The similarity between known drugs.
D、The growing threat of bacteria to health.
答案
B
解析
细节辨认题。当讨论到为什么寻找新型抗生素十分重要时,短文握到了耐药性这一概念。根据原文可知,抗生素耐药性是对健康的严重威胁,而且这个问题正在日益增多。这就使得寻找新型抗生素变得非常重要。因此答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3513051.html
相关试题推荐
[originaltext](23)WiththeInternetrevolutionusheringinnewmodesofco
[originaltext](23)WiththeInternetrevolutionusheringinnewmodesofco
[originaltext](23)WiththeInternetrevolutionusheringinnewmodesofco
[originaltext]Hereisaquestionforyou.Thecustomerisalwaysright.Rig
[originaltext]Hereisaquestionforyou.Thecustomerisalwaysright.Rig
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]MedicalexpertssaymostAmericansdonotgetenoughsleep.T
[originaltext]TheWorldHealthOrganizationsays57nationsinSouthernAfr
[originaltext]TheWorldHealthOrganizationsays57nationsinSouthernAfr
随机试题
PASSAGETWO[br]Whatdoestheauthorfocusoninthepassage?Whetherdifferent
OnehundredandthirteenmillionAmericanshaveatleastonebank-issuedcre
[originaltext]M:Iguesswe’llhaveahotsummeragain.W:Iknow.Lastsummer
Themostcontroversialtopicsin【B1】______sportsmaybedruguse,butinyo
Questions27-30Foreachquestion,onlyONEofthechoicesiscorrect.Writethe
产妇系统管理是指以下哪个时期内的管理A.从妊娠早期开始到产后6周末 B.从初次
列宁指出:“物质是标志客观实在的哲学范畴,这种客观实在是人通过感觉感知的,它不依
按崩解时限检查法检查,普通片剂应完全崩解的时限是A.60分钟B.40分钟C.30
下列关于近期建设规划的表述,错误的是( )。A.近期建设规划是城市总体规划的有
关于室内装饰装修材料使用的说法,符合《建筑内部装修设计防火规范》规定的是(
最新回复
(
0
)