首页
登录
职称英语
[originaltext] We know that we have to pay for what we get. If we buy food, w
[originaltext] We know that we have to pay for what we get. If we buy food, w
游客
2024-03-04
73
管理
问题
We know that we have to pay for what we get. If we buy food, we know there will be a bill to pay. These are private bills. But there are also public bills that must be paid. Public bills are paid by the government. In turn, we get these services through taxes. What would happen if everyone in the city stopped paying taxes? The water supply would stop; water might become unclean and impure. The streets might not be cleaned. There would be no police force to protect people and property. Schools would be closed. People would become sick and diseases might spread. We should not want to live in such a city. We all want pure water and food, clean streets and good schools. We want the police to prevent crime. The chief duty for every government is to protect persons and property. More than three quarters of the money spent by our government is used for this purpose. The next largest amount of public money goes to teach and train our citizens. Billions of dollars each year are spent on schools and libraries. Public money is used to pay the teachers and all the public officials. A large number of public funds are also spent on roads.
The greatest part of necessary funds is raised by taxes. A tax is money that we all must pay to support the government. The law orders us to pay taxes. We have no choice in the matter. Almost everyone pays some taxes in one form or another.
选项
A、Nobody would take care of the city.
B、There would be no protection from crime.
C、There would be no schools.
D、People would be very happy.
答案
D
解析
[听力原文]
According to the speaker, what would NOT happen if nobody in the city paid taxes?
信息明示题。文章提到如果没人纳税,城市就会断水,将没有人打扫街道,没有人管理治安,学校也会被关闭,惟独没有提到人们会高兴,所以选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3504173.html
相关试题推荐
[originaltext]Inaworldwheretechnologyisincreasingourcapacitytocon
[originaltext]Welcometotoday’slecture.I’dliketosaysomethingabouts
[originaltext]Welcometotoday’slecture.I’dliketosaysomethingabouts
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Agrowingnumberofwomenaredevelopingsomethingcalled"c
[originaltext]W:OK,I’vegotallthepaperworkhereforyourapplication.Ever
[originaltext]W:OK,I’vegotallthepaperworkhereforyourapplication.Ever
[originaltext]W:OK,I’vegotallthepaperworkhereforyourapplication.Ever
随机试题
LadyHouseWeareaprofessionalhairdosaloon.Ourhairdressersareveryexcell
Theamazingsuccessofhumansasa【1】istheresultoftheevolutionarydevel
【S1】[br]【S8】up∧uninspired→with根据上一行中的连词or可确定hands与draws形式一致,故正确。endsup在本句中的主语
甲假冒乙的专利产品获得利润2万元。对此,管理专利工作的部门可以对甲采取以下哪些处
将薪酬的内部一致性和外部竞争性的有效性标准进行平衡,是( )的结果。A.薪酬调
在CSS中,以“()”开头来表示ID选择器的定义。A.& B.%
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
不属于犀角地黄汤的药物是A.犀角 B.生地黄 C.丹参 D.丹皮
A.A型药品不良反应 B.B型药品不良反应 C.C型药品不良反应 D.新的
第二恒磨牙窝沟封闭的适宜年龄是A.6~7岁 B.7~9岁 C.9~11
最新回复
(
0
)