首页
登录
职称英语
1. Although it is convenient and enjoyable to own a car, people have to suffer t
1. Although it is convenient and enjoyable to own a car, people have to suffer t
游客
2024-03-04
76
管理
问题
1. Although it is convenient and enjoyable to own a car, people have to suffer troubles caused by traffic jam______.
2. Considering causes of the problem, measures could be taken by the local government in the following aspects______.
3. With a sound transportation system______,
选项
答案
Measures to Relieve Traffic Jam
Although it is convenient and enjoyable to own a car, people have to suffer troubles caused by traffic jam. Today, cars are considered as an important transportation means, especially for those who have to commute between their offices in downtown area and their home in the outskirts of the city. ( 引出文章的主题。) However, the convenience and comfort of driving one’s own car have been greatly compromised by traffic jam which might resulted in (“导致......结果" ) a long time of waiting on their way. Complaints are growing.
Considering the causes of the problem, measures could be taken by the local government in the following aspects. First of all, since it has been found that traffic jam occurs most frequently at the crossings ( "十字路口" ) when vehicles are waiting for the traffic lights ("交通信号灯" ), it is advisable that the mechanism of traffic lights, its duration and its direction, should be adjusted. While at present, a car has to wait for two three turns before it can get through the crossing because there are cars going forward, turning right, and turning left; crossings with terrible traffic jam might consider to allow only two directions in the future. Secondly, most people buy private car due to an undeveloped public transportation system. Therefore, there is a great need to give priority to ("优先考虑") the development of public transit system ("公交体系") including subways and buses. Improved public transit will attract more people and thus diminish the number of private cars in the streets.
With a sound transportation system, together with effective transportation guidance and regulation, the problem of traffic jam will be gradually solved.
解析
这是一篇给出了各段首句的议论文。要求对各段首句进行扩展论述。很明显,三个句子就是三个段落的主题句。因此在扩展论述时,把握好论点,提供具体的支持分论点和论据就可以了。
根据提纲,文章分为三段。第一段描述目前的交通现状堪忧,在展开的时候可以适当地描写交通问题中比较严重的几点。第二段着重写解决交通堵塞的措施,结合导致交通堵塞的原因写。第三段写执行这些措施的可能结果,即这些措施实施之后是否能够缓解交通堵塞现象。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3503232.html
相关试题推荐
Ifyou’reoneofthosepeoplewhotendstoputonweightaroundyourmiddle,
Ifyou’reoneofthosepeoplewhotendstoputonweightaroundyourmiddle,
Ifyou’reoneofthosepeoplewhotendstoputonweightaroundyourmiddle,
Ifyou’reoneofthosepeoplewhotendstoputonweightaroundyourmiddle,
Ifyou’reoneofthosepeoplewhotendstoputonweightaroundyourmiddle,
[audioFiles]audio_eufz20076_001(20091)[/audioFiles]A、Itcouldhelppeopleofal
[originaltext]Manypeoplecatchacoldinthespringtimeorfall.Itmakes
SixSecretsofHigh-EnergyPeopleThere’sanenergyc
Inthepast,______(只有少数人享有受教育的特权).onlyaminorityofthepeoplehadtheprivile
Itseemsthattelephoneshortensthedistancebetweenpeople,andpeople_______
随机试题
[originaltext]Whatdoyouthinkofourmanager?[/originaltext][originaltext]Wh
[originaltext][3]Amanhasbeenfoundaloneonaremoteislandamonthafte
Youcanperformallthosefunctionsthatyouperformatpresentwithyourmo
Researchershavefoundexperimentalevidencethatatouchcanbeworthatho
在一座总高度为15m的营业楼附近欲设一停车场,该楼耐火等级为二级,则该停车场距离
下列有关可转换债券的说法中,正确的是( )。A.可转换公司债券的转换是一种期权,
童某,女性,48岁。两胁下积块5年,积块坚硬,隐痛,饮食大减,肌肉瘦削,神倦乏力
下列关于中外合资经营行为的哪一表述是错误的? A.合营各方发生纠纷可按约
(2014年真题)甲公司是国内一家电信设备生产企业。2000年公司开始实施国际
中南机电安装工程公司中标某商住大厦的全部机电安装工程。合同规定,工程量清单计价采
最新回复
(
0
)