首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Hey Linda, do you get that letter about the new options for fo
[originaltext]M: Hey Linda, do you get that letter about the new options for fo
游客
2024-03-03
72
管理
问题
M: Hey Linda, do you get that letter about the new options for food service next year?
W: Not yet. Are there a lot of changes?
M: There sure are. Instead of paying one fee to cover all meals for the whole school year, we’ll now be able to choose how many meals per week we want and can contract for just that amount. We still have to pay for the whole year at the beginning of the year but we can choose to buy seven, ten, fourteen or twenty-one meals per week.
W: That’s a big change, Tom.
M: Yeah. It will be much better for people who don’t eat three meals a day, seven days a week in the cafeteria because they won’t have to pay for meals they don’t eat.
W: So what’s the meal for those who do eat at school all the time?
M: It’s better for them, too, because the more meals you contract for, the cheaper each one is.
W: I see. It still sounds rather complicated.
M: True, it took me several hours to figure it out:
W: What’s your meal plan?
M: I decided to go with the ten-meal plan. I never eat breakfast and I often go away on weekends. So I won’t pay for meals I don’t usually eat.
W: But what about the weekends when you are on campus?
M: Well, there are often guests on campus on weekends. They are allowed to buy single meals on Saturdays and Sundays. The price for meal is much higher that way. But it will still be leas money for me to pay than sign up for the fourteen-meal-a-week plan.
W: Hmm, I guess I’ll have to sit down and figure out my eating patterns.
选项
A、They can invite guests to meals at a reduced price.
B、They receive cards that allow them to be served first.
C、They can help decide what will be on the menu.
D、They pay less per meal than those who eat there at times.
答案
D
解析
[听力原文]
How does the new plan benefit students eating all of their meals in the cafeteria?
根据选项可知本题询问学生们拥有的权利或得到的利益。本题关键句为“the more meals you contract for, the cheaper each one is”.可知对于“those who do eat at school all the time”来说,饭预定的越多,每份就越便宜。故正确答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3502708.html
相关试题推荐
[originaltext]InFebruarylastyear,mywifelostherjob.Justassuddenly
[originaltext]InFebruarylastyear,mywifelostherjob.Justassuddenly
[originaltext]InFebruarylastyear,mywifelostherjob.Justassuddenly
[originaltext]InFebruarylastyear,mywifelostherjob.Justassuddenly
[originaltext]Time!Ithinkalotabouttime.Andnotjustbecauseit’sthe
[originaltext]M:MissJones,couldyoutellmemoreaboutyourfirstjobwithh
[originaltext]Whencouplesgetmarried,theyusuallyplantohavechildren.
[originaltext]Whencouplesgetmarried,theyusuallyplantohavechildren.
[originaltext]Obtaininggoodhealthinsuranceisarealnecessitywhileyou
[originaltext]KatherineGramgraduatedfromtheUniversityofChicagoin19
随机试题
Threeofuswillgo,andtherest______stayingathome.A、willB、isC、areCthere
ImaginationThedecayofsenseinmenwakingisnotthedecayofthemotionm
Whatisthetourfortodaymainlyabout?[br][originaltext]Manyoftheinn
在应急救援预案演练方法中总结的目的是()。A.消除隐患 B.提高救援能力 C
弥漫性泛细支气管炎(DPB)早期的胸片表现最常见的是()A.双下肺弥漫的小
胸外心脏按压的部位为A.胸骨中上1/3交界处 B.胸骨中下1/3交界处 C.
通常情况下,火灾都有一个由小到大、由发展到熄灭的过程,其发生、发展直至熄灭的过程
依照《麻醉药品和精神药品管理条例》的规定第二类精神药品专用账册的保存期限应当自药
根据《刑事诉讼法》及其司法解释,关于简易程序,下列说法正确的有()。A.只有基
非特异性投射系统的特点是A.对催眠药和麻醉药不敏感 B.上行激活系统是其主要结
最新回复
(
0
)