首页
登录
职称英语
[originaltext]M: So you really believe that clothes carry a kind of message for
[originaltext]M: So you really believe that clothes carry a kind of message for
游客
2024-03-03
72
管理
问题
M: So you really believe that clothes carry a kind of message for other people and that what we put on is in some way a reflection of what we feel?
W: Oh, yes, very much so. Now people are beginning to take seriously the idea of a kind of psychology of clothing, to believe that there is not just individual taste in our clothes but also a thinking behind what we wear which is trying to express something we may not even be aware of ourselves.
M: But surely this has always been the case. We all dress up when we want to impress someone, such as for a job interview with an employer; we tend to make an effort and put on something smart.
W: True, but that’s conscious act. What I am talking about is something unconscious. For example, the student who is away from home at college or university: if he tends to wrap himself up more than the others, this is because he is probably feeling homesick. Similarly, a general feeling of insecure can sometimes take the form of overdressing in warmer clothes than necessary.
M: Can you give any other examples?
W: Yes. I think people who are sociable and out-going tend to dress in an open way, preferring brighter colors.
M: Do you think the care over the way we actually wear our clothes has anything to tell us?
W: Yes, indeed. The length, for example, of a man’s trousers speaks volumes about his awareness of his own image. Or, if his trousers are very short or having loosely, this probably means he’s absorbed by other things.
选项
A、They may be homesick and feel insecure.
B、They may try to attract other people’s attention.
C、They are either cold or sick.
D、They want to protect themselves from physical injuries.
答案
A
解析
[听力原文]
What do we learn about people who wear extraordinary warm clothes?
[听前预测] 通过选项可推测本题涉及做某事的原因。
[答案详解] 推理判断题[考频:5]。本题关键句为“if he tends to wrap himself up more than the others, this is because he is probably feeling homesick. Similarly, a general feeling of insecure can sometimes take the form of over-dressing in warmer clothes than necessary.”穿得多的人有可能是想家了,同样,有不安全感的人也会穿的较多。故正确答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3502179.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B8】[originaltext]Themostimportantpartofbeinganormalweigh
【B1】[br]【B6】[originaltext]Themostimportantpartofbeinganormalweigh
【B1】[br]【B4】[originaltext]Themostimportantpartofbeinganormalweigh
[originaltext]Billygrabbedhisfishingrodfromtheclosetandheadedfor
[originaltext]Billygrabbedhisfishingrodfromtheclosetandheadedfor
[originaltext]Billygrabbedhisfishingrodfromtheclosetandheadedfor
[originaltext]Writtencommunicationhasbeenthecenterofcivilizationfor
[originaltext]Writtencommunicationhasbeenthecenterofcivilizationfor
[originaltext]Writtencommunicationhasbeenthecenterofcivilizationfor
[originaltext]W:I’mgladthatyouhavedecidedtotakealook.It’sabeautifu
随机试题
TheLinguisticGiftofBabiesCriticalageDeclineofbabies’language
Hewillsoonget______hisdisappointmentandbequitecheerfulagainbythemo
[originaltext]M:Ididn’tseeyouincreativewritingclasstoday.Whathappene
TheAmericanCivilWarwasfoughtover100yearsago.Itbeganin1861and【S
汤剂的制备方法是A.浸渍法 B.煎煮法 C.渗漉法 D.精制法
《政治家·艺术家》和《野百合花》的作者是()A.丁玲 B.萧军 C.王实味
适宜性教学认为,幼儿教学包括两方面的事宜,即年龄适宜和性别适宜。()
给营养不良患儿肌内注射苯丙酸诺龙的目的是A.促进营养物质消化吸收 B.促进糖异
根据《社会团体登记管理条例》的规定,属于需要登记范围的社会团体有()。A.
某社会工作服务机构的“新公民发展计划”招募了一批志愿者并进行培训,旨在通过他们的
最新回复
(
0
)