首页
登录
职称英语
[originaltext] In 1848, gold was discovered near San Francisco and the first
[originaltext] In 1848, gold was discovered near San Francisco and the first
游客
2024-03-03
74
管理
问题
In 1848, gold was discovered near San Francisco and the first great gold-rush began. When the news spread, farmers, lawyers, sailors, soldiers and school teachers rushed to California by what ever means they could. Within a ear, 100.000 people only 8,000 of whom were women had reached the coast of California. More than half of them had traveled overland across the American continent. "Gold fever" began to spread. Settlements throughout the United States were deserted. Homes, farms and stores were abandoned as everybody raced for California. Many came by sea, and in July 1850 more than 500 ships were anchored in San Francisco Bay, many of which had been deserted by gold-hungry sailors. A few people became very rich, but it was a risky business. Law and order broke down, Even if a miner "struck it rich" , there were always those who would try to take it away: gamblers, outlaws, and thieves. Gold and silver were discovered in Nevada a few years later, and "gold fever" was an important part of the colonization of the western United States.
选项
A、From the western United States.
B、From all parts of the country.
C、From only the east coast of the American Continent.
D、From San Francisco Bay.
答案
B
解析
综合推断题,文章提到More than half of them had traveled overland across the American continent,由此可以推断,来淘金的人来自美国各地,故选B
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3501493.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B10】[originaltext]ThethirdofMarchisanexcitingdayforlitt
【B1】[br]【B8】[originaltext]ThethirdofMarchisanexcitingdayforlittl
【B1】[br]【B5】[originaltext]ThethirdofMarchisanexcitingdayforlittl
【B1】[br]【B2】[originaltext]ThethirdofMarchisanexcitingdayforlittl
[originaltext]AssettlersmovedtoCaliforniainthemid-nineteenthcentury
[originaltext]AssettlersmovedtoCaliforniainthemid-nineteenthcentury
[originaltext]AssettlersmovedtoCaliforniainthemid-nineteenthcentury
[originaltext]AssettlersmovedtoCaliforniainthemid-nineteenthcentury
[originaltext](Woman—AnnaMan—Jim)W:Jim,whathaveyouheardaboutthenew
[originaltext]W:Howdoyougotoworkeveryday,bybikeorbybus?M:Bybike
随机试题
ThelongestriverinCanadaisA、theMackenzie.B、theSt.Lawrence.C、theSevern.
Knowledgemaybeacquiredthroughconversation,watchingtelevisionortrave
[originaltext]Ifyouvisitabigcityanywhereintheworld,youwillproba
[originaltext]M:Igota"C"againinthemathsexam.WhatdoyouthinkIshoul
[originaltext]WhenIfirstwenttoLondonasastudent,Isataloneduring
[originaltext]M:What’syourplanforthesummerholiday?W:Imightbeavolun
早期食管癌的X线表现是A.外压狭窄,黏膜光滑完整 B.长的不规则线状狭窄 C
张明的家离学校4千米,他每天早晨骑自行车上学,以20千米/时的速度行进,恰好准时
出租车客运中,可视作要约的是()。A.旅客乘坐上出租车 B.旅客招拦出租车准备
关于评标规则的说法,正确的是( )。A.评标委员会成员的名单可在开标前予以公布
最新回复
(
0
)