首页
登录
职称英语
Robert Spring, a 19th century forger (伪造者), was so good at his profession that h
Robert Spring, a 19th century forger (伪造者), was so good at his profession that h
游客
2024-03-02
28
管理
问题
Robert Spring, a 19th century forger (伪造者), was so good at his profession that he was able to make his living for 15 years by selling false signatures of famous Americans. Spring was born in England in 1813 and arrived in Philadelphia in 1858 to open a bookstore. At first he prospered by selling his small but genuine collection of early U.S. autographs. Discovering his ability at copying handwriting, he began imitating signatures of George Washington and Ben Franklin and writing them on the title pages of old books. To lessen the chance of detection, he sent his forgeries to England and Canada for sale and circulation.
Forgers have a hard time selling their products. A forger can’t approach a respectable buyer but must deal with people who don’t have much knowledge in the field. Forgers have many ways to make their work look real. For example, they buy old books to use the aged paper of the title page, and they can treat paper and ink with chemicals.
In Spring’s time, right after the Civil War, Britain was still fond of the Southern states, so Spring invented a respectable maiden lady known as Miss Fanny Jackson, the only daughter of General "Stonewall" Jackson. For several years Miss Fanny’s financial problems forced her to sell a great number of letters and manuscripts belonging to her famous father. Spring had to work very hard to satisfy the demand. All this activity did not prevent Spring from dying in poverty, leaving sharp-eyed experts the difficult task of separating his forgeries from the originals. [br] Who was Miss Fanny Jackson?
选项
A、The only daughter of General "Stonewall" Jackson.
B、A little-known girl who sold her father’s papers to Robert Spring.
C、Robert Spring’s daughter.
D、An imaginary person created by Spring.
答案
D
解析
第三段第1句中,作者用了invented“发明”一词,由此,可知Miss Fanny Jackson是 Spring虚构的人物; D)项表达的正是这个意思
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3500045.html
相关试题推荐
[originaltext]ItwasinthesixteenthcenturythatGeronimoCardano,aphys
[originaltext]ItwasinthesixteenthcenturythatGeronimoCardano,aphys
[originaltext]ItwasinthesixteenthcenturythatGeronimoCardano,aphys
______(和其他同龄的孩子相比),Robertisverytall.Comparedwithotherchildrenofthesame
[originaltext]Untilthetwentiethcenturycigaretteswerenotanimportant
[originaltext]Untilthetwentiethcenturycigaretteswerenotanimportant
RobertEllisSmithbelievesidentitytheftisdifficulttodetectandonecanha
RobertEllisSmithbelievesidentitytheftisdifficulttodetectandonecanha
RobertEllisSmithbelievesidentitytheftisdifficulttodetectandonecanha
RobertEllisSmithbelievesidentitytheftisdifficulttodetectandonecanha
随机试题
Inanattempttoimprovetheoverallperformanceofclericalworkers,manyc
【B1】[br]【B11】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
BeforeKeynes,economistsweregloomynaysayers.“Nothingcanbedone”,“Don’
Ifyou’vebeenfollowingthestatusofArcticseaiceforthepastfewyears
编辑加工题:阅读分析短稿,并按照稿件加工整理的规范进行编辑加工。(本题20分)
下列关于酶的说法中,不正确的是( )。A.加快反应速度,同时改变反应平衡点
对接触铅作业人员的营养,应注意较大剂量补充的维生素是A.维生素A B.维生素D
称为"水之上源"的脏是()A.脾 B.肺 C.心 D.肾 E.肝
采集标本的正确方法是A:若患者正在输液,为了避免再次穿刺可直接从输液针头抽血
关于保险合同履行的说法,错误的是( )。A.投保人、被保险人或者受益人只要其中
最新回复
(
0
)