首页
登录
职称英语
Children’s museums in America are delivering a report card to be envied.
Children’s museums in America are delivering a report card to be envied.
游客
2024-03-02
56
管理
问题
Children’s museums in America are delivering a report card to be envied.
Since 1990, estimated I00 youth museums have opened, with at least 80 more in the planning phase. There are now 215 such institutions in the United States focusing on a variety of themes and subjects, although many are mainly designed for science popularization.
"Children’s museums are the fastest-growing cultural institutions in the world," says Janet Rice Elman, executive director of the Association of Youth Museums in the US. "That trend will continue as we see more communities wanting to start up children’s museums to enrich civic (公民的) and family life."
With the availability of these new facilities, attendance has sky-rocketed, in 1991, 8 million people visited US children’s museums; last year, 33 million people went through their doors.
This cheerful picture is part of a comprehensive look at children’s museums released last week by the association during its annual conference in St. Louis.
The growth can be traced to the nation’s rising number of children, the push to foster learning from a variety of approaches, and the increasing popularity of museums in general.
Children’s museums are a favorite destination for groups of school children on school-organized "field trips". During these days outside the classroom, students have the chance to learn about a range of topics in a fun, hands-on way.
Students visiting a children’s museum can see exhibits on anything from natural history to anatomy (解剖学) to astronomy (天文学). The museums focus on interactive learning, with games and demonstrations designed to help kids learn without realizing they’re doing so.
The museums are also a popular destination for families, allowing parents to become more involved in their kids’ education and give parents and children a chance to have fun together. [br] Which of the following statements is True?
选项
A、Children are always clear about what they are learning in the museums.
B、Parents are usually more interested in the museums than their children.
C、Playing games is a means of interactive learning offered by the museums.
D、Many demonstrations in the museums are designed by the kids.
答案
C
解析
此题问下列哪一种说法正确。根据第八段最后一句“The museums focus on interactive learning,with games and demonstrations designed to help kids learn with- out realizing they’re doing so.”可以得出结论,C项是答案。A项内容与文章意思相反;B项内容文章里并没有体现出来;D项内容出现了概念上的错误,展览馆中大部分内容是为孩子们设计的,而不是由孩子们设计的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3498020.html
相关试题推荐
AnewWorldBankreportwarnsthatchildrenwhodonotgetenoughgoodfood
______(请务必做到)nochildrenshouldleanoutofthewindow.Pleaseseetoitthat
[originaltext]MostAmericanuniversitystudentsstudyfor4yearsormoret
[originaltext]MostAmericanuniversitystudentsstudyfor4yearsormoret
[originaltext]MostAmericanuniversitystudentsstudyfor4yearsormoret
【B1】[br]【B6】A、childrenB、priestsC、saintsD、ancestorsD既然是历史课所提供的信息,肯定不是关于chil
Americansthisyearwillswallow15000tonsofaspirin(阿斯匹林),oneofthesaf
[originaltext]AlmostallstatesinAmericahaveastatefair.Theylastfor
DiversitycanbeachievedinAmericansocietybyprovidingeducationforall___
Byusingthenationalroadsystem,onecandrivetoallstatesofAmericawithou
随机试题
Theshortsupplydidnotmeetthedemandthat(increase)______rapidly.hadincrea
(See)______thattheoldmanwasdying,theneighborsentforadoctorwithout
A--physicalcheck-upB--biologicalclockC--pulsera
根据网络的基本割集阵岛,可以直接推出其基本回路阵Bf反之亦然()
有关地基处理的作用,错误的是( )。A.提高地基承载力 B.提高基础刚度
下列说法有误的一项是A、《我的叔叔于勒》的作者是法国作家莫泊桑选自短篇小说集《
A. B. C. D.
中国在“十一五”期间,经济发展迅速,中国经济年均增长11.2%,远高于同期3
(2018年5月)( )亦称上门招聘,即企业现场招聘,参加加交流会等形式直接招
材料费包括()。A.材料原价 B.运杂费 C.运输损耗费 D.采购及保管
最新回复
(
0
)