首页
登录
职称英语
Technology, entrepreneurship (创业能力) and innovations are keywords that sum up
Technology, entrepreneurship (创业能力) and innovations are keywords that sum up
游客
2024-03-01
76
管理
问题
Technology, entrepreneurship (创业能力) and innovations are keywords that sum up the new era.
The Internet is not just a technology, it is also about marketing. Companies which do not use the Net as a marketing tool will lose their competitiveness.
The function of information technology in marketing is more than just receiving orders on the Net. The Net offers a means of attracting clients by providing them information, something not possible in the past. It has changed the way of service and is more efficient and more capable of providing comprehensive customer service.
The Net has revolutionized the way companies are run. Electronic mail, for instance, has improved management efficiency tremendously. The traditional telephone conversations and face-to-face contacts could be easily interrupted and were inefficient. Now you need perhaps to spend just a couple of hours on e-mailing. Besides, it is now much easier to gather information to help make the right decision.
The New Economy has also led to the mushrooming of IT or Internet-related firms as though the mere setting up of such a company is a guarantee of high profits. This means businesses must have good human resource management practices so as not to lose talented employees.
Technology is a tool and a change in mindset (思想的形式) is required to do away with a hierarchical (等级的) system. This is related to entrepreneurship and innovations. What is needed are people who can think independently. A flat organization reduces the layers of management. This is absolutely fine if every worker is capable of thinking and working on his own. But there are many who feel insecure when they can no longer rely on others. They will have to learn new mode of thinking. [br] From the passage we may say that ______.
选项
A、any Internet-related firm is sure to make high profits
B、the development of IT is one of the results of the New Economy
C、businesses will lose talented employees if they do not use the Internet
D、a hierarchical system is good for developing new technology
答案
B
解析
此题问从文章中我们可以得出什么结论。根据第五段首句的前半句“The New Economy has also led to the mushrooming of IT…”可以看出,B项是答案。其他三项内容文章里并未做出结论。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3496246.html
相关试题推荐
Becauseofadvancesinmedicaltechnology,heartsurgeryisnot________________
【S1】[br]【S9】将useful改为useless。本题测试逻辑思维能力。此句意为:对于一个英语知识有限的人来说,成百页厚的英语书,好一点是一点用都没
【S1】[br]【S7】short-改为long-逻辑表达错误,前后语义矛盾。上文已提到猿人具有很好的短视能力。
Thisbookisaboutthefutureoftechnology.Initwewillexaminesomeofthem
【B1】[br]【B9】A、talentB、craftC、techniquesD、intelligenceD上文谈到对海豚语言能力的争议。本句子的意
Owingtoitsdelicatedesignandadvancedtechnology,SwissReTowerinLondonu
Owingtoitsdelicatedesignandadvancedtechnology,SwissReTowerinLondonu
Withtheadvancementofmedicaltechnologyandsocialwelfare,oldageis,toman
Withtheadvancementofmedicaltechnologyandsocialwelfare,oldageis,toma
Withtheadvancementofmedicaltechnologyandsocialwelfare,oldageis,toma
随机试题
Thepatientwilllosehissight______leftuntreated.A、sinceB、unlessC、afterD
Isn’titamazinghowoneperson,sharingoneidea,attherighttimeandplace
Theirclaimstodamageshavenotbeenconvincingly______A、refutedB、overwhelmed
Whenaninventionismade,theinventorhasthreepossiblecoursesofactio
男,50岁。发热10天,经治疗热势已减,身倦乏力,口渴欲饮,大便秘结,舌红少苔,
运用市场法估价,选择可比实例应符合的基本要求包括( )等。A:与估价对象类似的
下列叙述不符合《医疗机构麻醉药品、第一类精神药品管理规定》的是A.医疗机构应当对
心血不足之心神不宁宜用A.首乌藤 B.酸枣仁 C.合欢皮 D.远志
基金清退和利息划回承办银行应根据公积金管理中心的委托要求和具体规定,按时将回收贷
(2021年真题)泵送混凝土宜选用的细沙为()。A.粗砂 B.中砂 C.
最新回复
(
0
)