首页
登录
职称英语
[originaltext] Visitors to Britain may find the best place to approach local
[originaltext] Visitors to Britain may find the best place to approach local
游客
2024-03-01
63
管理
问题
Visitors to Britain may find the best place to approach local culture is in a traditional pub. The mysterious rituals of British pubs must be taken into consideration.
Most pubs have no waiters. You have to go to the bar to buy drinks. This may sound inconvenient, but there is a hidden purpose. Pub culture is designed to promote sociability in a society known for its reserve. Standing at the bar for service allows you to chat with others waiting to be served. The bar counter is possibly the only site in the British Isles in which conversation with strangers is considered entirely appropriate and really quite normal behavior.
"If you haven’t been to a pub, you haven’t been to Britain." This tip can be found in a booklet, Passport to the Pub: The Tourists’ Guide to Pub Etiquette, a customers’ code of conduct for those wanting to sample "a central part of British life and culture". The trouble is that if you do not follow the local rules, the experience may fall flat. For example, if you are in a big group, it is best if only one or two people go to buy the drinks. Nothing irritates the regular customers and the bar staff more than a gang of strangers blocking all access to the bar while they chat and hesitate about what to order.
选项
A、Church.
B、Art museum.
C、Buckingham Palace.
D、Local pubs.
答案
D
解析
文章开篇便指出,当地的酒吧是领略英国传统文化的最佳去处,故答案选D是毫无疑问的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3495259.html
相关试题推荐
[originaltext]ThissummertheShakespeareFestivalwillfeaturefourplays
[originaltext]ThissummertheShakespeareFestivalwillfeaturefourplays
[originaltext]ThissummertheShakespeareFestivalwillfeaturefourplays
[originaltext]A:Hello,Michael.Howarethingsgoing?B:Verywell,thanks.Ca
[originaltext]A:Hello,Michael.Howarethingsgoing?B:Verywell,thanks.Ca
[originaltext]Weweresorrythatwehadtoasktheyoungmantoleavethej
[originaltext]Interviewer:Excuseme;I’mdoingsomemarketresearch.CanIask
[originaltext]Interviewer:Excuseme;I’mdoingsomemarketresearch.CanIask
[originaltext]M:Didyouevergetintouchwithyourfriendlastnight?W:No,
[originaltext]M:Didyouevergetintouchwithyourfriendlastnight?W:No,
随机试题
Overthepastcentury,allkindsofunfairnessanddiscriminationhavebeen
SpeakerA:Hello.CanIbeofservicetoyou?SpeakerB:I’mjustwindowshoppi
ThereislittleargumentthatPabloPicasso(1881-1973)isthe20thcentury’s
其他单位应当结合本单位实际,参照制定相应的应急方案,至少()组织一次演练。A.
Thepurposeof__________istosparkinte
对甲亢面容的描述,不正确的是A.结膜充血水肿 B.表情亢奋 C.上眼睑挛缩,
下列选项中,民居建筑与地域对应不正确的是( )。A.北京—四合院 B.福建—
股票指数期权的交割方式是()。 A.现金轧差B.交割相应指数的股票
与建筑工程保险比较,安装工程保险的特点有()。A.承保的风险主要是人为风险
(2017年)根据《生活垃圾填埋场污染控制标准》,下列废物中,可以直接进入生活垃
最新回复
(
0
)