首页
登录
职称英语
[originaltext] One spring shortly before the period of Civil War, a boy appe
[originaltext] One spring shortly before the period of Civil War, a boy appe
游客
2024-02-29
78
管理
问题
One spring shortly before the period of Civil War, a boy appeared at the prosperous farm of a man named Worthy Taylor in Portage County, Ohio. The boy was looking for work. Taylor did not know anything about the boy but as spring was a busy season on a farm, Taylor hired him. The boy’s name was Jim. Jim worked on the farm all through that spring and summer. He helped with the planting, cut wood and took the cow to posture. He was a good worker but quiet and retiring. He ate in the kitchen and slept in the barn on a pile of hay. He kept very much to himself.
Before the end of summer, however, young Jim had fallen in love with one of Taylor’s daughters, a pretty young girl about his own age. He wanted to marry her. Taylor told him very plainly that he did not intend to let his daughter marry any young man without money, without name, and without prospects of any kind for the future. Jim said nothing in answer to this, but that night he packed his few things together and disappeared. No one in that section ever saw him or heard from him again.
About thirty years later, Taylor was tearing down his old barn in order to build a new one. On one of the wooden beams above the place where Jim used to sleep, Taylor noticed this name cut into the wood with penknife: James A. Garfield. "Jim" was now the President of the United States!
选项
A、Before the Civil War.
B、After the Civil War.
C、During the Civil War.
D、Thirty years ago.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3492610.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B2】A、withB、afterC、beforeD、duringC逻辑衔接题。根据文章第二段第一句中...itcouldacc
【B1】[br]【B9】[originaltext]Thereare17kindsofpenguinsintheworld.All
【B1】[br]【B5】[originaltext]Thereare17kindsofpenguinsintheworld.All
【B1】[br]【B4】[originaltext]Thereare17kindsofpenguinsintheworld.All
【B1】[br]【B2】[originaltext]Thereare17kindsofpenguinsintheworld.All
[originaltext]TheCoastGuarddoeswhatitsnamesays:itguardsthecoasts
[originaltext]Thedoghasoftenbeenanunselfishfriendtoman.Itisalway
[originaltext]Thedoghasoftenbeenanunselfishfriendtoman.Itisalway
[originaltext]Thedoghasoftenbeenanunselfishfriendtoman.Itisalway
[originaltext]M:Whatalovelysunnyday!W:Yes,Mike.It’slovely.Bytheway
随机试题
•Readthetextbelowaboutnewpremises.•Inmostofthelines34—45,thereis
Tounderstandthemarketingconcept,it’sonlynecessarytounderstandthe
ADayinMyVeryWealthyLifeThefirstthingIdidjust
"Nonewtaxes."Thisisaquotewerememberthe1992【S1】__
求不定积分
下列对原发性下肢深静脉瓣膜功能不全的概述,错误的是A.指病变仅局限于下肢浅静脉,
在某班,甲同学受父母离异影响,由一个自觉学习的好孩子变得上课容易走神、不按时完成
下列关于租赁用途的表述,错误的是( )。A、承租人应当按照租赁合同规定的用途
根据我国《传染病防治法》规定,肺结核要求A.发现后12h内上报B.发现后24h内
与鲑降钙素合用,有可能急速降血钙,出现严重低钙血症的是A.维生素D B.钙剂
最新回复
(
0
)