首页
登录
职称英语
There is no question that some "greenwashing" is going on in the corporate w
There is no question that some "greenwashing" is going on in the corporate w
游客
2024-02-29
50
管理
问题
There is no question that some "greenwashing" is going on in the corporate world. Byernwerk, a Bavarian utility, began selling "Aqua Power" last year when Germany began to let customers choose their electricity supplier. Bayernwerk markets Aqua Power as 100 percent green, renewable, hydroelectric energy. But any customer who signs up gets power from the same mix of sources as before: hydro, gas, coal and nuclear. Nothing changes except some accounting, and there is no net benefit to the environment. There is a benefit, though, to Bayernwerk, which charges more for Aqua Power and has been swamped with orders for it.
Greenwashing takes many forms. "Companies often advertise themselves as environmentally friendly even though they might have some pretty hideous environment records, "says Jill Johnson of the group Earth Day 2002. California’s PG&E, the utility that settled out of court after the real Erin Breckovich accused it of polluting groundwater, runs pro-environmental ads. But PG&E is due in court in November on charges of polluting wells in a second California town. "PG&E has a very good environmental track record, "says spokesman Greg Pruett, citing recycling and waste reduction. Weyerhaeuser, the timber company, cuts old-growth trees in Canada but trumpets the 100 million tree seedlings it will plant this year.
Overall, the greening of corporate America is real and has not been as hard to achieve as some environmental activists imagined. That is especially true for greenhouse gases and climate change, the focus of Earth Day 2000. "Now there is more recognition by companies that there may be an economic advantage to reducing emissions of greenhouse gases," says Paul Portney, president of the think tank Resources for the Future. More and more companies are changing the way they heat and light their buildings and design their factories to reduce greenhouse gas emissions as well as their energy bills. (Energy-efficiency upgrades can save a company roughly $ 1 per square foot of office or factory space every year.) The reductions often exceed those called for in the 1997 international agreement on greenhouse warming called Kyoto Treaty, whose goal of reducing greenhouse emissions 7 percent from their 2000 levels is deemed so threatening to the economy by oil, coal and chemical companies that the White House does not dare to submit to the Senate for ratification. [br] The reductions on greenhouse gas emissions, called for in the Kyoto Treaty, turned out to be ______.
选项
A、too dangerous for the U.S. economy
B、unrealistic for the year 2000
C、good for oil, coal and chemical companies
D、not too difficult to achieve in the U.S.
答案
D
解析
此题为细节题。根据第三段后半部分所讲,现在公司越来越意识到减少温室气体的排放可能会带来经济效益,因此纷纷采取措施,温室气体的减少经常超过1997年,《京都议定书》要求的目标。由此可知,D是正确答案。当时《京都议定书》要求温室气体排放在2000年的水平上减少百分之七,当时美国认为这威胁到美国经济,所以没敢提交参议院核准。因此A和B都与此意思不符。C在文章中没有提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3492396.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Oneofthemostcommonquestionsweaskaboutpeople’sbehavio
[originaltext]M:Oneofthemostcommonquestionsweaskaboutpeople’sbehavio
[originaltext]W:Excuseme,ProfessorHill.MayIaskyouafewquestions?M:Y
[originaltext]W:Excuseme,ProfessorHill.MayIaskyouafewquestions?M:Y
Theyoungwasquestioned__________(当着一大群人的面).inthepresenceofalargenumbe
[originaltext]M:Excuseme,mayIasksomequestionsaboutthereceptionparty
[originaltext]M:Excuseme,mayIasksomequestionsaboutthereceptionparty
[originaltext]M:Excuseme,mayIasksomequestionsaboutthereceptionparty
[originaltext]M:Ineedtousemorethanjustmymathskillsforthesequestion
[originaltext]M:Ineedtousemorethanjustmymathskillsforthesequestion
随机试题
Computersmayonedayturnnightintoday—withgoodold,naturalsunlight.
[audioFiles]audio_eusm_0123(20106)[/audioFiles]A、Eatwiththem.B、Travelwitht
Tobestprotectthreatenedplants,inefficientnationalparksshouldbesold
Itisestimatedthatapproximately350,000managersareneededinChina.Wit
tan300°+sin450°的值为( )
A. B. C. D.
下述哪种疾病是体内缺乏维生素B1所引起的:()。A.夜盲症 B.脚气病
栀子镇静作用的主要有效成分是A.黄酮类B.挥发油C.熊果酸D.栀子苷E.栀子素
下列政策工具中,属于中央银行针对某些特殊领域的信用加以调解和影响的是()。A
下列关于内撑式排桩的说法中正确的有()。A.钢筋混凝土支撑构件的混凝土强度等级
最新回复
(
0
)