首页
登录
职称英语
[originaltext] As the proverb says, "No one knows the value of health until
[originaltext] As the proverb says, "No one knows the value of health until
游客
2024-02-28
56
管理
问题
As the proverb says, "No one knows the value of health until he loses it." In other words, nothing is more valuable than health.
It is clear that health is the foundation of one’s future success. If you become sick, it is nearly impossible to pursue your career effectively, much less to make your dreams come true. On the other hand, if you are strong, you can go all out to overcome the obstacles that lie ahead of you. Health is the resource of our energy. What should we do to maintain our health? First, we should exercise every day to strengthen our muscles. Second, we might as well keep good hours, ff we get up early, we can breathe fresh air and see the sunrise. This habit can do wonders for our outlook on life. Third, there is a proverb that says, "Prevention is better than cure." ff you pay close attention to your health, you can avoid getting sick, or at least cure yourself of a disease while it is still in its beginning stage.
In conclusion, health is more important than wealth. Those who are rich but poor in health are on more fortunate than those who are poor, but healthy in body. If you want your wish to come true, health is the most important component of your success.
选项
A、Realize their dreams.
B、Go out to work.
C、Make much money.
D、Work efficiently.
答案
A
解析
逻辑推论题。文中提到If you become sick,it is nearly impossible to pursue your career effectively,much less to make your dreams come true,另外,其他选项过于具体,都应包括在A中。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3489755.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Iwouldliketwoticketsforthe9o’clockshowthisevening.
[originaltext]M:Iwouldliketwoticketsforthe9o’clockshowthisevening.
[originaltext]M:Iwouldliketwoticketsforthe9o’clockshowthisevening.
[originaltext]M:Iwouldliketwoticketsforthe9o’clockshowthisevening.
[originaltext]M:Iwouldliketwoticketsforthe9o’clockshowthisevening.
[originaltext]M:First,Iwanttothankyoufordoingthissurvey.Thisisano
[originaltext]M:First,Iwanttothankyoufordoingthissurvey.Thisisano
[originaltext]W:Whendoestheexpresstrainleave?Ataquartertonine?M:No
[originaltext]W:Whendoestheexpresstrainleave?Ataquartertonine?M:No
[originaltext]W:Whendoestheexpresstrainleave?Ataquartertonine?M:No
随机试题
Iwalkedslowlytotheteacher’sofficewondering________shedecidedtotalkwi
Lastyear,mybrotherandIwenttoMiamiforavacation.Someofmyfriends
WelcomeSpeech1.Roomallocation-Roomnumber
Iamoptimisticabouthumanrelationships—inparticular,aboutfriendship.Perha
Judgingfromrecentsurveys,mostexpertsinsleepbehavioragreethatthere
Whatmakesthemurderofsixpeopleatthetemplecatchpeople’sattention?[ori
说明:我公司工程办公室需要一名男职员,大学毕业优先,写明年龄、学历、经验,来函请寄ABC公司.以四川大学一名毕业生的名义写一封求职倌.注意:必须包括对收信人
我国一般效力意义上的法律渊源主要是指A.制定法 B.判例法 C.习惯法 D
下列费用中,不属于物业服务费的是()。A:物业管理区域清洁卫生费用 B:共用部
下列废气治理措施中,适用于治理二氧化硫的措施有()。A.SCR法 B.海水法
最新回复
(
0
)