首页
登录
职称英语
Those who use solar energy help us save our precious fnel. As you know, our
Those who use solar energy help us save our precious fnel. As you know, our
游客
2024-02-27
42
管理
问题
Those who use solar energy help us save our precious fnel. As you know, our supplies of oil and gas are very limited. There is just not enough on hand to meet all our future energy needs. And when Mother Nature says that’s all, that’s all. The only way we can delay hearing those words is by starting to save energy now and by using other sources, such as the sun.
We won’t have to worry about the sun’s running out of energy for another several billion years or so. Beside being an endless source of energy, the use of the sun has other advantages as well. The sun does not offer as many problems as other energy sources. For example, fossil fuel plants add to already high pollution levels. With solar energy, we will still need these sources of energy, but we won’t need as much. That means that we can cut down our pollution problems.
Furthermore, owners of solar homes will have extra protection against rising fuel costs. They will also have some protection against fuel shortages. When utility(公用事业的) costs go up, as they surely will, owners of solar homes won’t have to face the burdens brought about by increased costs.
With all these good points, why don’t we see more of solar power? There are many reasons for this. The biggest reason is money. Until now, it was just not practical for a home owner to put in a solar unit. There were cheaper sources of energy around. All that has changed now. Solar costs are starting to equal the costs of oil and electricity. And experts say that gas will triple in cost in the next few years. In fact, gas is in such short supply right now that, in some places, it is not sold to new customers. Some customers are even having their supplies cut back.
Solar energy is now in its infancy. It could soon grow to become a major part of our nation’s energy supply. [br] Solar energy causes______.
选项
A、less pollution than oil
B、more pollution than oil
C、the same pollution as oil
D、financial problem
答案
A
解析
第二段的最后一句告诉我们,用太阳能将减少对其他造成污染的能源的需求,这就意味着减少了对环境的污染。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3487876.html
相关试题推荐
Inmanysenses,nuclearenergyisclean.Itdoesnot____________(排放类似温室气体等有害气体)
EnergycrisisTheyear1973broughtanendtothe
EnergycrisisTheyear1973broughtanendtothe
EnergycrisisTheyear1973broughtanendtothe
EnergycrisisTheyear1973broughtanendtothe
[originaltext]W:James,what’syouropinionaboutnuclearenergy?M:Nuclearen
[originaltext]W:James,what’syouropinionaboutnuclearenergy?M:Nuclearen
UrbanEnergyPlanningforaSustainableEnvironmentThePe
UrbanEnergyPlanningforaSustainableEnvironmentThePe
UrbanEnergyPlanningforaSustainableEnvironmentThePe
随机试题
Socialcontrolreferstosocialprocesses,plannedorunplanned,bywhichpe
Therentisabithigh,but______thehouseissatisfactory.A、consequentlyB、ot
[originaltext]M:HaveyouheardofthestudyofcatsDr.Liconducted?W:Study
石油、天然气最适宜的运输方式是( )。A.水路运输 B.铁路运输 C.公路
某教师学习《义务教育语文课程标准(2011年版)》后,关于合理开发和利用资源做了
A. B. C. D.
理性知识是对木质特征与内在联系的反映,其形式包括概念和()。
下列属于低效水平消毒剂的是A.次氯酸钠 B.戊二醛 C.酚类 D.碘伏
在以职位为导向的基本薪酬制度设计中,将各种职位划分为若干种职位类型,找出各类职位
适用于双车道公路隧道Ⅲ级围岩地段的施工方法有()。A.全断面法 B.台阶
最新回复
(
0
)