首页
登录
职称英语
[originaltext] The Unite Nations (UN) is the largest organization on the ear
[originaltext] The Unite Nations (UN) is the largest organization on the ear
游客
2024-02-27
76
管理
问题
The Unite Nations (UN) is the largest organization on the earth because it involves most of the countries in the world. The UN has the most important goal in the world z peace. Although all people and countries want peace, it is often forgotten because of anger, power, and many other complex human emotions. Because peace is not as strong as war, because peace is not as loud as war, because peace is not as active as war, it is often lost in the fast pace of life. After the two major world wars of the last century, the people of the world formed the UN in order to work cooperatively toward peace and better lives for all.
The UN has not been as successful toward this goal as many hoped. Yet it is the best organized group working toward peace. With more than 130 members, nearly all the countries in the world, the UN has a good chance of achieving its goals. With more money and more of a commitment from some of the most powerful members, the UN could surely be more effective than it is today. However, disagreements and power struggles among the members have so far prevented the achievement of peace.
选项
A、Peace.
B、Trade.
C、Health.
D、Wealth.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3487279.html
相关试题推荐
[originaltext]AmericanengineersPaulFloresandJimGibbsonarestudyingM
[originaltext]SomepeopledividetheEnglishlearnersintothreegroups:be
[originaltext]M:MathDepartment,Dr.Smithspeaking.W:Hello.Prof.Smith,th
[originaltext]M:MathDepartment,Dr.Smithspeaking.W:Hello.Prof.Smith,th
[originaltext]M:MathDepartment,Dr.Smithspeaking.W:Hello.Prof.Smith,th
[originaltext]Todayschoolchildreninmanycountrieshavehighratesoffa
[originaltext]Todayschoolchildreninmanycountrieshavehighratesoffa
[originaltext]M:Carol,doyouknowwhenProf.Wang’sChineseLiteratureFinal
[originaltext]Agoodreaderreadsfastandunderstandsmostofwhatheors
[originaltext]Agoodreaderreadsfastandunderstandsmostofwhatheors
随机试题
Whatdecidedhim(giveup)______hisjob?togiveup是什么使他决定放弃工作的?动词decide后要求用不定式
J根据educationchancellor和theteachers’uniononaschoolsystem定位到J段。哥伦比亚特区的教育局局长
妈妈姓马,她要我姓了她的姓,给我取名一个“力”字。妈说她盼我永远有力量,去争一口气。Mother’sfamilynamewasMa—"Horse".
Bankscompeteforcustomersjustlikeotherplacesofbusiness,soyoucanshopa
阅读下列短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选
下列对水加热设备选择的叙述何项是错误的?()A.用水较均匀、热媒供应充足时,
吸烟导致的主要躯体疾病有()。A.恶性肿瘤 B.慢性阻塞性肺病 C.心血管病
长途行军导致第2、3跖骨骨折的原因为A.直接暴力 B.间接暴力 C.肌肉牵拉
2010年排名第二的海洋产业增加值比倒数第一的产业多()倍。 A.174
临床医生进行社区诊断时最常使用的流行病学调查方法是A.暴发调查 B.现况调查
最新回复
(
0
)