首页
登录
职称英语
[originaltext] A supermarket club card is a new way for people to save money
[originaltext] A supermarket club card is a new way for people to save money
游客
2024-02-27
28
管理
问题
A supermarket club card is a new way for people to save money on items they buy. People used to cut out coupons to save money. Now they use a card that looks like a credit card when they pay for items. Only people with cards can get the lower price.
To get a card, people must give out their name, address, and other personal information. Everything club card users buy is stored on a computer in a file with their name on it. In the coupon days, no one kept track of the things people bought. Now, computers allow huge amounts of information to be saved.
In order to save money with the cards, people could lose privacy. So far, the information, or data, is private. But that could change. There are many companies who might be interested in knowing what people buy. For instance, an insurance company might want to know if their clients buy healthy food, or if people buy a lot of medicine from the store.
People want to make sure there are laws to protect data kept on computers. Stores that use club cards have promised to keep the information private. Some people are afraid the stores might change their minds if companies offered enough money. Some people say the information is worth as much as treasure.
Credit card companies can’t tell others where you shop. Telephone companies can’t sell a list of numbers you call. But all of this information is on a computer and could be given out. Some people think the store’s promise is good enough. Others aren’t so sure.
选项
A、People can’t save enough money in stores.
B、In order to save money, people could lose privacy.
C、People don’t care about privacy as long as they save money.
D、Too many people use Frequent Purchaser Cards.
答案
B
解析
短文中间一句In order to save money with the cards,people could lose privacy,点明了本文的主题。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3486741.html
相关试题推荐
[originaltext]Spacemenhavetobespeciallytrainedfortravelinginspace.
[originaltext]Spacemenhavetobespeciallytrainedfortravelinginspace.
[originaltext]W:Thoughmanypeoplewanttohaveahappyfamilyandmarriage,t
[originaltext]W:Thoughmanypeoplewanttohaveahappyfamilyandmarriage,t
[originaltext]InAmerica,wherelaborcostsaresohigh,"doityourself"i
[originaltext]LastsummerIwasworkinginWashington,D.C.,asanintern
[originaltext]LastsummerIwasworkinginWashington,D.C.,asanintern
[originaltext]M:Areyouclosetoyourparents?W:Yeah,we’reclose.Myfather
[originaltext]M:Areyouclosetoyourparents?W:Yeah,we’reclose.Myfather
[originaltext]W:Goodmorning.I’mheretoseeMrEdison.M:MrEdisonwentto
随机试题
WhatdoesthenewssayaboutthepresidentialelectioninIndonesia?[originalte
从长远来看,人类一定会进入外层空间,深入探索宇宙的奥秘。(indepth)Inthelongrun,humanbeingsareboundto
Inthismonumentalworktheentirestorehouseoftheworld’sartissurveyed.A、
YouareallowedtobringpetstoChina____________(只要你能证明他们是健康的).aslongasyou
[originaltext]MatthewHobbswassixteenyearsold.Hehadbeenatthesame
A.基托呈凹形 B.基托可稍厚 C.基托可稍薄 D.基托应覆盖至磨牙后垫的
小儿鹅口疮口腔局部的临床特征是A.口腔黏膜出现单个或成簇的小疱疹 B.口腔黏膜
患者,男性。28岁,检查发现器官向左侧移位,右侧胸廓饱满,触觉语颤减弱,叩诊浊音
信用衍生品合约中通常对参考实体的信用事件没有限制。()
(2021年真题)下列各项中,制造业企业应计入销售费用的有()。A.销售商品过
最新回复
(
0
)