首页
登录
职称英语
[originaltext] Shyness is the cause of much unhappiness for a great many peo
[originaltext] Shyness is the cause of much unhappiness for a great many peo
游客
2024-02-26
46
管理
问题
Shyness is the cause of much unhappiness for a great many people. (32)Shy people are anxious and self-conscious; that is, they are over-concerned with their own appearance and actions. Worrisome thoughts are Am I wearing unattractive clothes? It is obvious that such uncomfortable feelings must affect people unfavorably. And a person’s self concept is reflected in the way he or she behaves and the way a person behaves affects other people’s reactions(33)In general, the way people think about themselves has a deep effect on all areas of their lives. Shy people are likely to be passive and easily influenced by others. They need reassurance that they are doing "the right thing". Shy people are very sensitive to criticism. It makes them feel inferior. They also find it difficult to be pleased by praises because they believe they are unworthy of praise.(34) A shy person may respond to a praise with a statement like this one:"You’re just saying that to make me feel good. I know it’s not true." It of, or at least reduced?(35)Fortunately, people can overcome shyness with determination. It is important for people to accept their weaknesses as well as their strengths, for example, not fair for them to label themselves inferior because they have to be realistic.
选项
A、Their own appearance and actions.
B、Their feelings about others.
C、The reactions to others’ words.
D、Their worrisome thoughts.
答案
A
解析
题干询问害羞的人最在意什么。文章论述的中心是害羞的人的心理问题。文章关键句在第一句,说明了害羞的人的最大的问题就是过分关注自己的外表和行为。故答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3485745.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Let’sgotoseethemovieatthestudentcentertonight.W:I’
[originaltext]M:Let’sgotoseethemovieatthestudentcentertonight.W:I’
[originaltext]W:Hello,Gary.How’reyou?M:Fine!Andyou?W:Can’tcomplain.
[originaltext]W:Hello,Gary.How’reyou?M:Fine!Andyou?W:Can’tcomplain.
[originaltext]W:Hello,Gary.How’reyou?M:Fine!Andyou?W:Can’tcomplain.
[originaltext]W:Thisis20hoursGreenwichmeantime.I’mCarol.Thankyoufor
[originaltext]W:Thisis20hoursGreenwichmeantime.I’mCarol.Thankyoufor
[originaltext]Let’slookbackinhistorytoanearlierwayoflife.Atone
[originaltext]Let’slookbackinhistorytoanearlierwayoflife.Atone
[originaltext]Let’slookbackinhistorytoanearlierwayoflife.Atone
随机试题
Todaywe’regoingtodiscussthe【L1】______oftheworld’spopulation,whichi
Mostchildrenwithhealthyappetitesarereadytoeatalmostanythingthati
Mostpeopleareawarethatoutdoorairpollutioncandamagetheirhealth,bu
ThereisnothingnewaboutTVandfashionmagazinesgivinggirlsunhealthyi
SurfingtheInternetduringclassdoesn’tjuststealfocusfromtheeducato
____________(无论谁犯罪)willbepunishedbylaw.Whoevercommitscrimes①“无论是谁”whoev
下列有关审计程序的表述,正确的是( )。[2011年中级真题]A.只有国家审计
知道或者应当知道属于假劣药品而为其提供运输、保管、仓储等便利条件的,应处以A.违
A企业计划发行10亿元面额为100元、期限为5年的债券,该债券的票面利息为每年1
分析企业债务清偿能力时,可列入速动资产的有()。A.货币资金 B.应收票据
最新回复
(
0
)