首页
登录
职称英语
Before investing in common stocks, one should be aware of both their advanta
Before investing in common stocks, one should be aware of both their advanta
游客
2024-02-26
69
管理
问题
Before investing in common stocks, one should be aware of both their advantages and disadvantages. One advantage is their high potential return on the【S1】______amount invested. The average price of all stocks sold on the major stock【S2】______can be expected to rise considerably over an【S3】______period of time; common stocks offer an【S4】______hedge(防御措施)against long-term inflation. Additionally, there are tax advantages to invest in common stocks. The income on the capital gain of a common stock held for more than a year is taxed at a much lower rate than ordinary income. The big disadvantage of common stocks is the great risk of price【S5】______that must be accepted in return for the chance to realize large gains. Both individual stocks and the market in general【S6】______to sudden and steep price falling. These are difficult for the small investors to【S7】______. Another disadvantage is during periods of high inflation the attractiveness of other forms of investment, such as time【S8】______, mortgages(抵押), and bonds, reduce buyer interest in common stocks, resulting in price decrease. Thus, during these times the value of common stocks as a hedge against inflation is reduced. Often, too, the current rate of return on common stocks is much lower than the return on the other less risky forms of investment. Although these disadvantages cannot be【S9】______, they should not blind investors to the advantages of the【S10】______chosen common stocks.
A)cautiously F)decline K)territory
B)extraordinary G)attractive L)plentifully
C)deposits H)exchanges M)deficiency
D)anticipate I)original N)extensive
E)incline J)ignored O)demonstrate [br] 【S5】
选项
答案
F
解析
名词辨义题。空格处单词位于名词price之后,后面紧跟that定语从句,需要填入名词。前面已经提到股票的优势在于高收益,而这里讲它的不利之处,相对应的应该是股票下跌了,故应该选F)decline,与price一起构成短语作介词of的宾语。该句意为:较之于其高收益,也还要预计到普通股还存在价值下跌的高风险。由此可知,F)decline“下跌,衰落”符合题意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3485347.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Everybodyshoulddohisbitforthedinnerparty.Wouldyouma
[originaltext]W:Everybodyshoulddohisbitforthedinnerparty.Wouldyouma
[originaltext]W:Everybodyshoulddohisbitforthedinnerparty.Wouldyouma
[originaltext]W:Everybodyshoulddohisbitforthedinnerparty.Wouldyouma
Aproblemrelatedtothe【B1】______forlanduseiswhethercropsshouldbeu
Aproblemrelatedtothe【B1】______forlanduseiswhethercropsshouldbeu
Aproblemrelatedtothe【B1】______forlanduseiswhethercropsshouldbeu
Aproblemrelatedtothe【B1】______forlanduseiswhethercropsshouldbeu
Aproblemrelatedtothe【B1】______forlanduseiswhethercropsshouldbeu
Aproblemrelatedtothe【B1】______forlanduseiswhethercropsshouldbeu
随机试题
Ifacontractualoffercanbeacceptedbypost,theacceptanceiseffectivewhen
Therehasbeenenoughplayingaround,solet’sgetdowntobusiness.A、beginour
[originaltext]M:You’llneed36credithourstogetanM.A.degree.Fifteenmus
LandfillsYouhavejustfinishedyourmealatafastfood
论数据灾备技术与应用 随着社会经济的发展,信息安全逐步成为公众关注的焦点,数据
某男,65岁,缺失,可摘局义齿初戴2周,咀嚼时常咬颊黏膜。可能原因是A.上领后牙
根据我国宪法规定,下列关于私有财产权的表述不正确的是:()A.公民合法的私有财
肠外营养本身的并发症可导致 A.气胸B.肝功能损害C.胆囊结石D.难以控
桥梁拆除施工难度一般较大,其施工安全控制重点主要有()。A、拆除过程 B、吊
根据《建设工程工程量清单计价规范》GB50500-2008,投标人所填报的分部
最新回复
(
0
)