首页
登录
职称英语
[originaltext] A new study in the United States says mental disorders appear
[originaltext] A new study in the United States says mental disorders appear
游客
2024-02-26
72
管理
问题
A new study in the United States says mental disorders appear to be common in college-age adults, but most do not seek treatment. (26)The study compared the mental health of college students to that of non-students of the same age.
The researchers found that twenty percent of college students abused alcohol--the most common disorder in that group. Personality disorders came next. The study says almost eighteen percent of college students appeared to have a personality disorder. That was true of about twenty-two percent of those not in college.
(27) The college students were also less likely to have a drug-use disorder, nicotine dependence. And they were less likely to have used tobacco. But their risk of alcohol disorders was greater.
Over all, the study found that almost half of all the college-age individuals showed signs of at least one psychiatric disorder. The researchers say this age group may be especially sensitive to disorders (28) because of the great pressures of entering adulthood. Yet they say only one-fourth sought treatment.
Joseph Glenmullen is a psychiatrist at Harvard Medical School who (29) believes that psychiatric medications are overused. He told the news agency that the finding of a psychiatric disorder in about half of those studied "seems extraordinarily high." He says that they find more people with milder symptoms. What he is saying is that more people may be told they have a mental disorder because the definitions have been widened.
选项
A、Because they are lack of education.
B、Because their parents are not strict with them.
C、Because they meet the pressures of entering adulthood.
D、Because they are encouraged to abuse the alcohol.
答案
C
解析
细节处设题。文章中because of the great pressures of entering adulthood就是对其原因的陈述,在听的过程中要从选项中的because着手。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3484724.html
相关试题推荐
[originaltext]In1863,PresidentLincolnmadealaw.Thislawsaidthatonl
[originaltext]In1863,PresidentLincolnmadealaw.Thislawsaidthatonl
[originaltext]In1863,PresidentLincolnmadealaw.Thislawsaidthatonl
[originaltext]M:WhatwasProfessorCalhournsayingaboutthelectureserieson
[originaltext]M:WhatwasProfessorCalhournsayingaboutthelectureserieson
EatingDisorders:FactsAboutEatingDisordersandtheSearchforSoluti
EatingDisorders:FactsAboutEatingDisordersandtheSearchforSoluti
EatingDisorders:FactsAboutEatingDisordersandtheSearchforSoluti
EatingDisorders:FactsAboutEatingDisordersandtheSearchforSoluti
EatingDisorders:FactsAboutEatingDisordersandtheSearchforSoluti
随机试题
Especiallyserious,forthedistortiontheycauseintheimageofaltruism,____
[originaltext]W:Ihaveneverseensuchawonderfulmovie.Ihopeyouenjoyedi
CreativeDestructionofHigherEducationA)Highereducationiso
Olderpeoplewhoholdtemporaryorpart-timejobsafterretirementenjoybet
[originaltext]WhenyoutakeawalkinanyofthecitiesintheWest,youof
依照有关规定,我国建筑气候区划分为多少个分区?()A.7 B.8 C.9
一个具有五个分包商的项目,分包商递交了变更请求,希望扩大其工作范围,根据对此请求
哪种策略属于股票投资组合的构建策略()A.债券指数化策 B.买入并持有策略
参加期货从业人员资格考试的人员,不符合考试条件的是()。A.境外国籍人员
下列关于我国现行建设项目投资构成的说法中,正确的是()。A.固定资产投资为建设
最新回复
(
0
)