首页
登录
职称英语
[originaltext] No one is sure how many Americans belong to reading groups ca
[originaltext] No one is sure how many Americans belong to reading groups ca
游客
2024-02-26
65
管理
问题
No one is sure how many Americans belong to reading groups called book clubs. Yet publishers and bookstores report that more and more people throughout the United States are joining them.
(32)Most of the clubs work the same way. Members read the same book at the same time. Then they meet to talk about the book. Members may be friends or people who live near each other. Or, they may be people who work together. Some book clubs develop from other organizations. Religious and community groups often establish book clubs. Some Americans belong to reading groups on the computer service known as the Internet. These groups include people around the world who communicate about books they read. (33)These people send electronic mail instead of meeting to discuss books. Book clubs may be for only women or only men. Or, they can be for husbands and wives together. Some are family groups where parents attend with their children. Children may belong to book clubs of their own. (34)Most reading groups study books by a number of writers. However, some groups read the work of a single writer, usually one that has been famous for a while. (35) Other groups may be named for an important person in the work of the write, like a Sherlock Holmes Club. Holmes is the great British crime investigator created by Sir Arthur Conan Doyle. Members of these book clubs often are experts about their chosen reading materials. For example, one member of a Holmes reading group can identify almost every person in every Sherlock Holmes story.
选项
A、It is named for an important person in the work of the writer.
B、It is the name of the person who established the club.
C、It is to show the identity of the club members.
D、The expert in the club has given the name to it.
答案
A
解析
文章中提到了书友会的命名方式各不相同,有的书友会是以所读作家的某部作品中的人物名字来命名的,如福尔摩斯。故该题正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3483898.html
相关试题推荐
[originaltext]Londontaxidriversknowthecapitallikethebackoftheirh
[originaltext]Londontaxidriversknowthecapitallikethebackoftheirh
[originaltext]Inthelocalnewspaperofmycommunityrecently,therewasa
[originaltext]Inthelocalnewspaperofmycommunityrecently,therewasa
[originaltext]Afour-yearstudyconductedbytheInfantTestingCenterinS
[originaltext]OnekindofvacationthatmanyAmericansenjoyiscamping.Ea
[originaltext]W:Didyouknowitwasgoingtoraintoday?M:Absolutelynot,th
[originaltext]W:Didyouknowitwasgoingtoraintoday?M:Absolutelynot,th
[originaltext]W:Didyouknowitwasgoingtoraintoday?M:Absolutelynot,th
[originaltext]M:Excuseme,I’mlookingfortheemergencymom.Ithoughtitwas
随机试题
Waterforyourhomeisheatedbyelectricityorbygas.Ineithercase,thew
Manydevelopingcountriesarecurrentlyexpandingtheirtouristindustries.
关于光气候的说法,错误的是()A.光气候是指各地室外天然光状况 B.光气候
土方路基施工段落较短时,压实度要求点点符合要求,此要求为()。A.规定值 B.
工程项目施工过程中发生索赔事项,其索赔费用的计算方法有( )等。A、实际费用法
Newbornbabiescandiscriminatebetween
A.低效性呼吸型态:发绀、呼吸急促:与胸部疼痛有关 B.有受伤的危险:与视物不
某高层住宅楼(丙类建筑),设有两层地下室,地面以上为16层,房屋高度45.60m
—方当事人在紧迫或缺乏经验的情况下而订立的明显对自己有重大不利的合同属于因欺诈而
二十、男性,38岁,间歇性水肿10余年,伴恶心、呕吐1周。查血红蛋白80g/L,
最新回复
(
0
)