首页
登录
职称英语
[originaltext] Helen was a very successful businesswoman. She had always lik
[originaltext] Helen was a very successful businesswoman. She had always lik
游客
2024-02-26
71
管理
问题
Helen was a very successful businesswoman. She had always liked nice clothes. (33)And when she had left school she worked in a shop which sold them, not far from her home. After a few experiments she showed that she was very successful at designing the sorts of things that women want to buy, so after a few years the owner of the shop, who was an old lady, offered to make her a partner. "It’s something I should have done long ago," she told Helen with a smile. Helen was very pleased, of course, (34)and when the old lady retired, Helen bought her share and became the sole owner of the shop. Now she had her independence. Ever since she had started in the shop she had have to travel around to see what attractive things her rivals in the clothes trade were producing, to attend fashion shows and so oil. She had always stayed at small cheap hotels, because she dared not to spend too much money when she was saving up to buy a shop of her own. But when she at last became the owner of the shop, and it was making good profits, she found that she had plenty of money, and she felt she should now stay in the best hotels whenever she traveled. (35)"Then the people who buy good clothes can see that your business is successful," she said to herself, "and therefore more of them think they should buy the clothes you make."
选项
A、After she designed the clothes women wanted.
B、When the owner of the shop died.
C、When the owner of the shop retired.
D、Soon after she worked in the shop.
答案
C
解析
细节辨认题。本题关键句为“and when the old lady retired,Helen bought her share and became the sole owner of the shop.”当店主老太太退休后,Helen买下了她的股份,成了唯一的店主。故正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3483327.html
相关试题推荐
[originaltext]Goingthroughcitiesandvillages,IwasattractedbySwedish
[originaltext]W:Excuseme.Doyoulivehere?M:Yes,I’velivedhereinEdinbu
[originaltext]W:Excuseme.Doyoulivehere?M:Yes,I’velivedhereinEdinbu
[originaltext]W:Excuseme.Doyoulivehere?M:Yes,I’velivedhereinEdinbu
[originaltext]W:Excuseme.Doyoulivehere?M:Yes,I’velivedhereinEdinbu
[originaltext]M:AreyoulookingforwardtoyourtriptoCanada?W:Ican’twai
[originaltext]M:AreyoulookingforwardtoyourtriptoCanada?W:Ican’twai
[originaltext]M:AreyoulookingforwardtoyourtriptoCanada?W:Ican’twai
[originaltext]Inancienttimes,manypeoplebelievedtileearthwasaflat
[originaltext]M:DidyouwatchunderseaDiscover),lastnight?W:No,Imissed
随机试题
Asoneworkswithcolorinapracticalorexperimentalway,oneisimpressed
Computerdatabasesandelectronicmailsystemshavebeenaroundsincethelate
Thecomputer,workingveryfast,______dataatthespeedoflight.A、handlesB、han
Whatisthebesttimetovisitthepark?______isthebesttime.[originaltext]
假设一只股权投资基金同意以10倍投后市盈率对以企业进行估值,该企业上一年度的净利
经国务院批准,省、自治区、直辖市人民政府根据()的原则,可以决定一个行政机关行使
为降低和防止核泄漏造成的危害,发生核泄漏时,下列做法中不正确的是()A.离开核
(2020年真题)五苓散的药物组成不包括A.泽泻 B.茯苓 C.猪苓 D.
某安装公司总承包一大型化肥厂的机电工程,其中一关键分项工程是重达320t的尿素合
根据《节约能源法》的规定,以下不属于用能单位能源消费方式的是( )。A.分类计
最新回复
(
0
)