首页
登录
职称英语
[originaltext] Human beings are cutting down the world’s rain forests at the
[originaltext] Human beings are cutting down the world’s rain forests at the
游客
2024-02-25
74
管理
问题
Human beings are cutting down the world’s rain forests at the rate of 20 hectares a minute (31) . Every year, 30 million hectares of rain forests are destroyed. And at this rate, most of the world’s rain forests will disappear very soon.
The forests are cut down sometimes for wood, sometimes for farms so that crops and vegetables can be planted and sometimes to make way for roads. But the forests do not re-grow. The soil is very thin and it is soon washed away by the rain. The land is then too poor for the forests to begin to grow again.
There are a number of good reasons for saving the rainforests. Several important drugs in hospitals have come from the rain forests. Also they produce food. The rain forests are rich in wildlife, too. They cover less than 10% of the world’s land, but they contain 40%~50%of the world’s species of plants and animals (29) . The trees supply oxygen. If the rain forests are destroyed, this will change the world’s weather (30) . Temperatures will go up, sea levels will rise and there will be changes in rain and snowfall.
Today, research studies in forests in Panama, New Guinea and Indonesia may help us to find solutions to save the world’s rain forests.
选项
A、Some important medicines are from the rain forests.
B、Disappearing forests, will not affect the world’s temperature.
C、Almost half of the world’s wildlife can be found in the rain forests.
D、The rain forests provide man with food resources.
答案
B
解析
题目问四个选项中哪个不正确。短文中提到"If the rain forests are destroyed,this will change the world’s weather",可见热带雨林的破坏会导致全球气候变化,后面还提到的气温上升等。B) 认为森林的消失不会影响气温变化,显然与原文不符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3482258.html
相关试题推荐
[originaltext]Afterretiringfrom30yearsofteaching,EthbellPeppercoul
[originaltext]Afterretiringfrom30yearsofteaching,EthbellPeppercoul
[originaltext]Afterretiringfrom30yearsofteaching,EthbellPeppercoul
[originaltext]LarrySmithisoneoftherescuersontheGoldenGateBridge.
[originaltext]LarrySmithisoneoftherescuersontheGoldenGateBridge.
[originaltext]Researchershavediscoveredalinkbetweendrinkingandthink
[originaltext]W:Goodmorning,Chuck,areyoualsoherewaitingforProfessorJ
[originaltext]W:Goodmorning,Chuck,areyoualsoherewaitingforProfessorJ
[originaltext]W:Couldyoutellmeyourrecipeforchocolatechipcookies?M:S
[originaltext]M:Thefaucetinthebathroomisleaking.W:WhynotgetEdwardt
随机试题
Whatwasthestudentsurprisedtodiscoverhehadalotof?[br]Whatdoesthes
Hewasamanoffinecharacterinallpoints______hewasrathertimid.A、intha
AccordingtoMrSingh,onwhichthingdomanypeoplemakesuperficialobservatio
【B1】[br]【B4】A、variableB、distinguishedC、variousD、isolatedB词义理解。distinguish
下列各项中,属于钢筋加工的是()。A.钢筋除锈 B.钢筋调直 C.钢筋切断
1.变电站现场运行规程审批表的编号原则为()。 A单位名称+运
有密集建筑群的城市市区中的某建筑,地上28层,地下1层,为一般框架-核心筒钢筋混
消化性溃疡幽门螺杆菌根治治疗后复查的首选方法是( )。A.组织学检查 B.快
(2019年真题)我国商业银行核心一级资本数量近年来一直处于上升态势,下列属于核
新加坡和香港人民币NDF市场是亚洲最主要的离岸人民币远期交易市场,该市场的行情反
最新回复
(
0
)