首页
登录
职称英语
[originaltext] John Lennon, one of the Beatles, was murdered just before 11
[originaltext] John Lennon, one of the Beatles, was murdered just before 11
游客
2024-02-24
66
管理
问题
John Lennon, one of the Beatles, was murdered just before 11 pm on the 8th December 1980 outside his home in the Dakota Apartment Building in New York City.
He has just got out of a car, and was walking to the entrance when a voice called "Mr. Lennon". Lennon turned, and was shot five times. The killer threw his gun down, and stood there smiling. "Do you know what you just did?" shouted the doorman. "I just shot John Len non," the killer replied. Lennon was rushed to a nearby hospital in a police patrol car, but it was too late.
The killer was 25-year-old Mark Chapman from Hawaii. Earlier the same evening he had asked Lennon for his autograph. In fact, he had been hanging around outside the apartment building for several days. Chapman was a fan of the Beatles and Lennon, and had tried to imitate him in many ways. It is said that he even believed that he was John Lennon.
选项
A、The doorman.
B、A young man from New York.
C、A 20-year-old man from Hawaii.
D、A fan of the Beatles and Lennon.
答案
D
解析
综合判断题。通过浏览选项可知,本题问的是“谁”,听短文时要抓住选项提到的人的相关信息,并做好标记。文中提到“The killer was 25-year-old Mark Chapman from Hawaii,”和“Chapman was a fan of the Beatles and Lennon,and had tried to imitate him in many ways,” 刺客是来自夏威夷的25岁青年,是甲壳虫乐队也是歌手Lennon的忠实歌迷。正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3478144.html
相关试题推荐
[originaltext]Janet’ssisterisastewardessforafamousinternationalair
[originaltext]IfyouplantoremainintheUnitedStatesforanylengthof
[originaltext]IfyouplantoremainintheUnitedStatesforanylengthof
[originaltext]W:FreedomTravel.MayIhelpyou?M:Yes,I’dliketomakeafli
[originaltext]W:FreedomTravel.MayIhelpyou?M:Yes,I’dliketomakeafli
[originaltext]W:TheundergraduatescouldhardlyunderstandtheFrenchlecture
[originaltext]W:TheundergraduatescouldhardlyunderstandtheFrenchlecture
[originaltext]W:TheundergraduatescouldhardlyunderstandtheFrenchlecture
[originaltext]W:TheundergraduatescouldhardlyunderstandtheFrenchlecture
[originaltext][31]Mr.Fosterstartedhispublishingbusinesswithonlyone
随机试题
•Lookatthesesentencesandthefourparagraphs.•Whichclip(A,B,CorD)doe
[originaltext]W:Hi,Gary!Isthisseattaken?M:No,itisn’t.Pleasegoright
Theyoungmantookgoodcareofpublicpropertyand_________agoodexampletoa
关于混合料人工拌和的说法正确的有()。A.在槽式断面的路段,宜在两侧路肩上
下列哪种疾病属于肥胖并发症()。A.肝硬化 B.肾病综合征 C.胃溃
拇指腕掌内收的正常活动度为A.0°~40° B.0°~45° C.0°~50
患者女,60岁。慢性咳嗽、咳痰30年,下肢水肿1年。近半个月咳嗽加重,痰量增多,
A.自始至终影响 B.归根结底妨碍 C.无庸讳言干扰 D.理所当然
实施区域协调发展战略,以疏解北京非首都功能为“牛鼻子”推动京津冀协同发展,高起点
以下对并行数据通信方式的描述,正确的是()。A.并行数据通信方式是指以字节或字为
最新回复
(
0
)