首页
登录
职称英语
[originaltext] When my son Ryan saw a T-shirt on sale for 5 dollars marked d
[originaltext] When my son Ryan saw a T-shirt on sale for 5 dollars marked d
游客
2024-02-24
63
管理
问题
When my son Ryan saw a T-shirt on sale for 5 dollars marked down from 8, he told me, "We’ll save 3 dollars if we buy it now.’ He looked at me in surprise when I answered, "We’ll save 5 dollars if we don’t buy it at all."
Today’s children get lots of messages and values from television and from friends. They an encouraged to buy things they don’t need. What they need is an understanding of the value of the dollar. How do children learn the important facts of life? Most schools do not teach them. It is up to parents to help their children.
To learn about money children need to have some. Early on, parents often handed out money on an as-needed basis. But experts say paying certain amount of money each week is the best way to teach children the meaning of money, how to use it and how to plan.
But how much should the parents give’?. Some experts suggest giving one dollar for each year of age, but Dr. Olivia Mellan disagrees: "I think 5 dollars a week is too much for a S-year-old, and 15 dollars is probably not enough for a 15-year-old." What’s right depends on three things: the child’s level of development, how much you can give, and what you expect him to pay for.
However much you give them, children will soon feel they need more. But Sharon M. Danes, a professor at the University of Minnesota, insists that children don’t need a raise each year. "There’s no lesson to be learned when children expect an increase just because they are a year older, " she says. "What they should learn is how to be good money earners, savers and spenders."
选项
A、She holds that one dollar for each year of the age is far from enough.
B、She believes that children should be given more than they need.
C、She feels that difference doesn’t matter.
D、She thinks that age difference is not the whole thing.
答案
D
解析
父母应给孩子多少钱?文中指出,一些专家认为每一岁给一美元,而Dr,Olivia却反对这么做,她认为对一个5岁的孩子来说,一周5美元太多,而对一个15岁的孩子来说,…周15美元可能不够。从她的话语我们可以推断出答案D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3478043.html
相关试题推荐
[originaltext]CarsareanimportantpartoflifeintheUnitedStates.With
[originaltext]CarsareanimportantpartoflifeintheUnitedStates.With
[originaltext]Thediamondisconsideredthemostfamousandvaluablejewel
[originaltext]M:Haveyougotyourtextbookforourwritingclass?W:Ihaven’t
[originaltext]M:Haveyougotyourtextbookforourwritingclass?W:Ihaven’t
[originaltext]M:Haveyougotyourtextbookforourwritingclass?W:Ihaven’t
[originaltext]Forthepastfewweekswehavebeendiscussingnationalenerg
[originaltext]M:Hi,Janet,youaresoluckytohavedonewellwithyourfinal
[originaltext]M:Hi,Janet,youaresoluckytohavedonewellwithyourfinal
[originaltext]AfellowhadjustbeenhiredasthenewCEOofalargehigh-t
随机试题
【B1】[br]【B13】A、wentB、goC、goesD、passB
阅读下列说明,回答问题1至问题2,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】某网站设计
下面不属于道德规范的是()A.摩西十戒 B.己所不欲,勿施于人 C.
Y上市公司为申请非公开发行股票的再融资公司,在发审会后至发行前期间,其发行人顾某
苍术配伍黄柏主治的病证是A.湿盛呕吐证 B.风寒湿痹痛证 C.湿热淋证 D
道路运输项目固定资产投资费用()等构成。 A.建筑工程费 B.安装工程费
(2022年真题)根据《民法典》.关于要约和承诺的说法,正确的有( )A.承诺是
工程监理单位在委托监理的工程中拥有一定的管理权限,能够开展管理活动,这是()A、
项目管理规划大纲中的工期与总进度计划,不仅应符合招标人在招标文件中提出的要求,而
桥梁上部结构悬臂浇筑法施工中,为减少因温度变化而使对合拢段混凝土产生拉应力,合龙
最新回复
(
0
)