首页
登录
职称英语
[originaltext] In the past, messengers often carried letters from place to p
[originaltext] In the past, messengers often carried letters from place to p
游客
2024-02-23
56
管理
问题
In the past, messengers often carried letters from place to place. In Europe, it was not until the 15th century that a regular system of postal service between towns was started. The messengers traveled on horseback, and fresh horses were always kept ready at different places along the main roads where the messengers stopped. Each of these stops was known as a past and today we still keep the name "Post office".
In the old days, such postal deliveries were only for important people. The messengers would sometimes carry letters for ordinary citizens, but the cost was very high and the messengers were often careless. And so in the 17th century in Britain, a service was started for everyone. At first this postal service carried letters only between a few very busy towns, but year by year it grew larger and better.
Today, there are post offices in every country. Letters can be sent by post in almost any village, anywhere. In Britain, the postman who delivers the mail may walk or ride bicycle for a short distance. Post offices also use ninny other ways to carry mail -- by train and ship and by airplane, depending on the fastest and easiest way.
选项
A、In 15th century.
B、In the 17th, century.
C、Before 15th century.
D、After 17th century.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3476755.html
相关试题推荐
[originaltext]SomeofAmerica’sbestuniversitieshaveacceptedanunusuall
[originaltext]SomeofAmerica’sbestuniversitieshaveacceptedanunusuall
[originaltext]ThereisagreatdealoflandintheUnitedStates,butthere
[originaltext]ThereisagreatdealoflandintheUnitedStates,butthere
[originaltext]W:Hey,Joe,whatisallthistalkaboutthebenefitwalkathonth
[originaltext]M:SomeonejustcalledaskingforMargaret.W:Don’tthepersonlea
[originaltext]M:SomeonejustcalledaskingforMargaret.W:Don’tthepersonlea
[originaltext]M:SomeonejustcalledaskingforMargaret.W:Don’tthepersonlea
[originaltext]M:SomeonejustcalledaskingforMargaret.W:Don’tthepersonlea
[originaltext]M:SomeonejustcalledaskingforMargaret.W:Don’tthepersonlea
随机试题
[originaltext]M:Goodmorning.MayIhelpyou?W:Goodmorning.I’dliketoren
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13,whicharebasedonReading
经高压蒸气灭菌的物品一般可保留()。A.21天 B.14天 C.10天
信息论的创始人香农认为信息就是()。A.信息是事物现象及其属性标识的集合 B.
患儿,10个月。腹泻3天,鼻塞流涕,每日腹泻10余次,臭味不甚,尿黄。查体:体温
根据以下材料,回答题 Inatelephonesurveyofmor
净化空调系统综合效能测定调整项目不包括( )。 A、空气洁净度等级的测定
王老汉的妻子找到社会工作者,让社会工作者尽快帮忙解决王老汉的问题。社会工作者拟采
民生需求催生新兴职业 【背景链接】 俗话说,“三百六十行,行
以下对于入境货物的放行通关要求叙述正确的是( )。 A.申请品质检验的应审核
最新回复
(
0
)