首页
登录
职称英语
[originaltext] In 1871 the first passenger elevators were used in office bui
[originaltext] In 1871 the first passenger elevators were used in office bui
游客
2024-02-23
77
管理
问题
In 1871 the first passenger elevators were used in office buildings and allowed architects to build higher than people could comfortably walk. Another improvement was in building technique. In 1885 the steel skeleton was introduced and allowed for the construction of tall buildings that could withstand high winds. We take for granted some of the other inventions that enabled people to live and work in skyscrapers. For example, few people realized that the telephone was necessary for vertical communication and that flush toilet and vacuum incinerator (a machine designed to burn things in order to destroy them) made waste disposal possible. Now as we entered the age of super skyscraper, some with more than 200 floors, we see the need for even more technological improvements. In the area of heating and cooling systems for example. For all their benefits, these super tall buildings do cause problems though. For one thing they place enormous strain on parking and traffic row in urban areas. But let’s leave behind these technical concerns and move on to consider some of the design elements that have come to characterize the age of the skyscraper.
选项
A、It created design problems for architects.
B、It made skyscrapers more expensive to build.
C、It was needed for transporting construction materials.
D、It enabled architects to design their office buildings.
答案
D
解析
细节题。本题的四个选项中均是It作主语,在听问题的时候要注意It指代的是the invention of the elevator。文章第一句话说的就是elevator,关键信息是“...allowed architects to build higher...”,选项C符合原文。即使没有注意到这一信息,还可以根据文章中出现的improvement(s),inventions等词判断文章的主要基调是积极的,四个选项中只有D与之相符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3476463.html
相关试题推荐
[originaltext]Duringthepastdecade,therehasbeenabigincreaseinviol
[originaltext]Duringthepastdecade,therehasbeenabigincreaseinviol
[originaltext]Whyaresomepeopleleft-handed?Scientistshavebeentrying
[originaltext]W:Iheardyouhavemovedyourhousefromthecountrytothecity
[originaltext]W:Areyougoingtostudyabroadafteryoufinishyourstudyatt
[originaltext]W:Areyougoingtostudyabroadafteryoufinishyourstudyatt
[originaltext]W:Areyougoingtostudyabroadafteryoufinishyourstudyatt
[originaltext]W:Areyougoingtostudyabroadafteryoufinishyourstudyatt
[originaltext]W:Areyougoingtostudyabroadafteryoufinishyourstudyatt
[originaltext]W:Areyougoingtostudyabroadafteryoufinishyourstudyatt
随机试题
Whyisthemancalling?[br][originaltext]M:Thisisurgent.I’velostmyATM
Idon’tknowanyFrenchpeople_____you.A、morethanB、ratherthanC、lessthanD、o
Thoughmuchhasbeensaidaboutteacherappraisal,it’soddthatchildren,whos
[originaltext]Wouldyouliketohaveacupofcoffee?[/originaltext][originalt
Iwasdischargedin1947and,motivatedbyintellectualcuriosity,decidedupon
【教学过程】 (一)复习导入,引起兴趣 引导学生回忆细胞膜的功能有哪些?(①将细胞与外界环境分隔开,保障细胞内部环境的相对稳定;②控制物质进出细胞;③进
只有医生有权作出伤员死亡的诊断。
下列选项中,具有“火性炎上”特点的有( )。A.目赤肿痛 B.口舌生疮 C
会员或者客户违规对市场产生重大影响时,为防止违规行为后果进一步扩大,期货交易所可
下列关于期权内涵价值和时间价值的说法,正确的是( )。A.实值看涨期权和看跌期
最新回复
(
0
)