首页
登录
职称英语
A subject which seems to have been insufficiently studied by doctors and psy
A subject which seems to have been insufficiently studied by doctors and psy
游客
2024-02-23
50
管理
问题
A subject which seems to have been insufficiently studied by doctors and psychologists is the influence of geography and climate on the psychological and physical health of mankind. Them seems no doubt that the general character of the landscape, the relative length of day and night, and the climate must all play a big part in determining what kind of people we are.
It is true that a few studies have been made. Where all the inhabitants of a particular area enjoy exceptionally good or bad health, scientists have identified contributory factors such as the presence or absence of substances like iodine, fluoride and calcium (氟化钙), or iron in the water supply, or perhaps types of land that provide breeding places for pests like mosquitoes or rats.
Moreover, we can all generalize about types of people we have met. Those living in countries with long dark winters are apt to be leas talkative and less spirited than inhabitants of countries where the climate is more moderate. And where the olive and the orange grow, there the inhabitants are cheerful, talkative, and spontaneous.
But these commonplace generalizations are inadequate: the influence of climate and geography should be studied in depth. Do all mountain dwellers live m a ripe old age? Does the drinking of wine, rather than beer, result in a sunny and open temper? Is the strength and height of one of the Kenyan tribes due to their habitual drinking of the blood of cows?
We are not yet sure of the answers to such questions, but let us hope that something of benefit to mankind may eventually result from such studies. [br] According to the author, research into the influence of geography and climate should______.
选项
A、focus on some unknown aspects
B、be pursued on a larger scale
C、go much deeper
D、be carried out within a larger scope
答案
C
解析
测试作者的态度。答题依据在文章第四段"the influence of climate and geography should be studied in depth.”在该句中,in depth为介词词组作状语,意思是“深入地”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3476226.html
相关试题推荐
Snowisasubjectofgreatinteresttoweatherexperts.Expertssometimesha
Snowisasubjectofgreatinteresttoweatherexperts.Expertssometimesha
Snowisasubjectofgreatinteresttoweatherexperts.Expertssometimesha
Snowisasubjectofgreatinteresttoweatherexperts.Expertssometimesha
Snowisasubjectofgreatinteresttoweatherexperts.Expertssometimesha
Snowisasubjectofgreatinteresttoweatherexperts.Expertssometimesha
WhatdotheAmericandoctorssayaboutbabies?[br][originaltext]Somepeop
Asubjectwhichseemstohavebeeninsufficientlystudiedbydoctors.toman
Asubjectwhichseemstohavebeeninsufficientlystudiedbydoctors.toman
Asubjectwhichseemstohavebeeninsufficientlystudiedbydoctors.toman
随机试题
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotanunreasonableorbiasedper
Allthelocalgovernmentbodiesaresimilarintheirlackofrightsto______.[
Amost______argumentaboutwhoshouldwashthedishesinthekitchenwasgoing
Forcenturiesmendreamedofachievingverticalflight.In400A.D.Chinese
[originaltext]M:Ididn’tseeyouincreativewritingclasstoday.Whathappene
下列哪些不属于继发性高血压:A.肾动脉狭窄性高血压 B.嗜铬细胞瘤 C.
巨幼细胞贫血的病因是A.慢性失血 B.骨髓造血功能受抑制 C.红细胞酶缺陷
培训与开发的传统模式是( )。A.咨询型模式 B.系统型模式 C.持续发展
对于反转形态,在周线圈上,每根竖直线段代表相应一个星期的全部价格范围, 并且它
管道主点测设数据可由设计时给定坐标计算,然后用()进行测设。A.极坐标法 B
最新回复
(
0
)