首页
登录
职称英语
[originaltext] When you take a walk in any of the cities in the West, you of
[originaltext] When you take a walk in any of the cities in the West, you of
游客
2024-02-23
66
管理
问题
When you take a walk in any of the cities in the West, you often see a lot of people walking dogs. It is still true that a dog is the most useful and faithful animal in the world, but the masons why people keep a dog have changed. [32] In the old days people used to train dogs to protect themselves against attacks by other beasts. And later they came to realize that [33] a dog was not only useful for protection but willing to obey his master. For example, when people used dogs for hunting, the dogs would not eat what was caught without permission. But now people in the city need not protect themselves against attacks of animals. Why do they keep dogs, then? Some people keep dogs to protect themselves from robbery. [34] But the most important reason is for companionship. For a child, a dog is his best friend when he has no friends to play with. For young couples, a dog is their child when they have no children. For old couples, a dog is also their child when their real children have grown up. So the main reason why people keep dogs has [35] changed from protection to friendship.
选项
A、The city can be a lonely place.
B、Life in the West can be very dangerous.
C、People in the West are fond of animals.
D、The dog is a useful and friendly animal.
答案
D
解析
题目询问文章的主旨是什么。前面几道题看下来,全文都是在讲狗,所以只有提到了狗的选项D(狗是有用和友好的动物)正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3474988.html
相关试题推荐
[originaltext]Theword“university”comesfromtheLatinword“universitas”
[originaltext]Theword“university”comesfromtheLatinword“universitas”
[originaltext]Theword“university”comesfromtheLatinword“universitas”
[originaltext]M:Well,youseemedtobehavingfunwatchingthemovie?W:Yeah,
[originaltext]M:Well,youseemedtobehavingfunwatchingthemovie?W:Yeah,
[originaltext]M:It’sreallyaniceapartment.Buttheownerswanttwo-monthre
[originaltext]M:It’sreallyaniceapartment.Buttheownerswanttwo-monthre
[originaltext]M:It’sreallyaniceapartment.Buttheownerswanttwo-monthre
[originaltext]Afterretiringfrom30yearsofteaching,EthbellPeppercoul
[originaltext]Thefirststeptostopdrugabuseisknowingwhypeoplestart
随机试题
Bynow,everyoneknowsyousaveenergybyturningoutlights.Andyou【S1】___
景德镇,中国瓷都(ceramicmetropolis),是世界瓷器艺术花园的耀眼明珠。它位于长江南部,是江南一个有活力的城镇。它制造瓷器(porcel
将校对视为最重要的出版条件之一,是因为( )。A.校对所把守的是复制前的最后一
下列各句中,加点的词谧当的一项是()。 A.参加十运会的运动员中,既有的新星,
根据居住区人均公共绿地面积的指标,组团绿地、小区绿地分别不少于()。A:0.5㎡
(2016年真题)某仓库出租期为15年,年租金于每年年初收取。若租金收入的现值
()是指学习的方向和学习过程中各个阶段应达到的标准,应根据环境的需求来确定
依据《环境影响评价法》,建设项目可能造成的跨行政区域的不良环境影响有关环境保护行
严禁作为填料的土石材料是()。A.泥炭 B.强膨胀土 C.冻土 D.腐殖
承包人针对工程项目进度的偏差情况,采取了调整工作流程和工作计划的措施,则该措施属
最新回复
(
0
)