首页
登录
职称英语
[originaltext] When friends come to visit us in the evening, they spend thei
[originaltext] When friends come to visit us in the evening, they spend thei
游客
2024-02-22
61
管理
问题
When friends come to visit us in the evening, they spend their time telling us that they are in a hurry and looking at their watches. It isn’t that our friends are all busy, it is just that we haven’t got a television. People think that we are very strange. "But what do you do in the evenings?" they are always asking. The answer is simple. Both my wife and I have hobbies. We certainly don’t spend our evenings staring at the walls. My wife enjoys cooking and painting and often attends evening classes in foreign language. This is particularly useful as we always go abroad for our holidays. I collect stamps and am always busy with my collection. Both of us enjoy listening to music and playing chess(象棋)together.
Sometimes there are power cuts and we have no electricity in the house. This does not worry us as we just light candles and carry on with what we were doing before. Our friends are lost--no television! --so they don’t know what to do. On such evenings our house is very full as they all come to us. They all have a good time. Instead of sitting in silence in front of the television, everybody talks and plays games. Yes, life is possible without television!
选项
A、Life can be more enjoyable without television.
B、The more friends we have, the happier we are.
C、Life without electricity is beyond imagination.
D、Watching television has become our necessity.
答案
A
解析
主旨归纳。整篇短文作者都以自己的具体事例来说明,没有电视,生活也可以是令人愉快的,让人享受的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3474298.html
相关试题推荐
[originaltext]Whenmyinterestshiftedfromspacetothesea,Ineverexpec
[originaltext]Ifyouvisitabigcityanywhereintheworld,youwillproba
[originaltext]InGreece,onlyrichpeoplewillrestinpeaceforeverwhent
[originaltext]InGreece,onlyrichpeoplewillrestinpeaceforeverwhent
[originaltext]InGreece,onlyrichpeoplewillrestinpeaceforeverwhent
[originaltext]M:Hi,Janet.Wherewereyouatlunchtime?Iwassavingaseatfo
[originaltext]W:Themuseumexhibitthatourprofessorrecommendedjustclosed.
[originaltext]W:Themuseumexhibitthatourprofessorrecommendedjustclosed.
[originaltext]W:Themuseumexhibitthatourprofessorrecommendedjustclosed.
[originaltext]W:Themuseumexhibitthatourprofessorrecommendedjustclosed.
随机试题
InSeptember,inBritain,youmayseealotofbirds【C1】______onroofsand
Touriststotheinternationaltradefairmustshow______avaliddriver’slicen
Whiletheworld’sflufightershaveconcentratedoncounteringtheH1N1swin
[originaltext]W:I’dappreciateyourprofessionalopinion.DoyouthinkthatI
Educationistheprocessoflearningandknowing,whichisnotrestrictedt
A.x2+cosy B.x2-cosy C.x2+cosy+1 D.x2-
已知函数f()、g()的定义如下所示,执行表达式"x=f(5)"的运算时,若函数
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
基金评级要侧重基金的长期评级,从海外成熟市场的经验看,判断基金业绩优劣的时间跨度
在进口货物成交过程中,卖方付给进口人的正常回扣,在计算进口货物完税价格时不得从成
最新回复
(
0
)