首页
登录
职称英语
[originaltext] In the next few decades, people are going to travel very diff
[originaltext] In the next few decades, people are going to travel very diff
游客
2024-02-22
75
管理
问题
In the next few decades, people are going to travel very differently from the way they do today. Everyone is going to drive electrically-powered cars, so in these years, people won’t worry about running out of gas. Some of the large automobile companies are really moving ahead with this new technology. F&C Motors, a major auto company, for example, is holding a press conference next week. After the press conference, the company will present its new electronically-operated models. Transportation in the future won’t be limited to the ground, many people predict that traffic will quickly move to the sky. In the coming years, instead of radio reports about road conditions and highway traffic, news reports will talk about traffic jams in the sky. But the sky isn’t the limit. In the future, you will probably even be able to take a trip to the moon. Instead of listening to regular airplane announcements, you will hear someone say: the spacecraft to the moon leaves in 10 minutes. Please check your equipment. And remember no more than 10 ounces of carry-on baggage are allowed.
选项
A、Air traffic conditions.
B、Traffic jams on highways.
C、Road conditions.
D、New traffic rules.
答案
A
解析
细节判断。未来的交通报道会集中在空中交通状况上。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3473763.html
相关试题推荐
[originaltext]Afewmonthsago,[32]ateamofinterviewersweresenttosch
[originaltext]Afewmonthsago,[32]ateamofinterviewersweresenttosch
[originaltext]Afewmonthsago,[32]ateamofinterviewersweresenttosch
[originaltext]W:So,howarethingsgoing,Steve?M:Well,tobehonest,Carla,
[originaltext]W:So,howarethingsgoing,Steve?M:Well,tobehonest,Carla,
[originaltext]W:Youdon’tfeelverywell,doyou?Youlookpale.Haveyougotac
[originaltext]W:Youdon’tfeelverywell,doyou?Youlookpale.Haveyougotac
[originaltext]W:Youdon’tfeelverywell,doyou?Youlookpale.Haveyougotac
[originaltext]Fromthislookoutweenjoyoneofthemostspectacularviews
[originaltext]TodayIwanttohelpyouwithastudyreadingmethodknownas
随机试题
Beforethe1500’s,thewesternplainsofNorthAmericaweredominatedbyfar
[originaltext]W:Today,inthisstudio,wehaveAlbertoCuties,thewell-known
G此处需填入由focal(焦点的)修饰的名词,不定冠词a提示此空为可数名词的单数形式。上文提到酒吧是英国人性格中保守面的例证,空格后具体说明了酒吧不浮华,布置得
FriendorFoe?CrowsNeverForgetaFace,ItSeemsCrowsand
[originaltext]W:HowlongcanIkeepthisbook?M:TodayisTuesday.You’llhav
公司财产权能的两次分离分别是什么
全麻强度的测定指标中,应用最少的是()A.夹尾 B.切皮 C.翻正反射
试比较药物一级与零级消除动力学。
根据读我国华南某城市2012年PM2.5月变化统计图. 下列降低该城市PM
炎症过程中最早出现的血管反应是 A.细动脉和毛细血管扩张B.细静脉和毛细血管
最新回复
(
0
)