首页
登录
职称英语
What made Joan Ryan decide to be a sports writer? "Ten years ago, I was edit
What made Joan Ryan decide to be a sports writer? "Ten years ago, I was edit
游客
2024-02-22
65
管理
问题
What made Joan Ryan decide to be a sports writer? "Ten years ago, I was editing news stories at the Orlando Sentinel in Florida--my first job out of college. I didn’t know any female sports writers. But I wanted to he one. First of all, the best writing in the paper was sports. "
"Furthermore, I had the background. I grew up in an athletic family: Three boys and three girls and a coach for a dad. "
Soon after describing her ambition to a co-worker, the editor of her paper reassigned Joan to the sports department.
Today, Joan is the sports columnist for the San Francisco Examiner in California. When she landed her job eight years ago, she was the only woman sports writer on any major American newspaper. (She is now one in about six. )
Was it tough to pioneer as a female sports writer? You bet! Take for example, the first time Joan tried to get an interview in the men’s locker room. "It was the U. S. Football League. I wanted to interview one of the players, Joe Cribbs, because he had just broken a finger. As soon as I stepped into the locker room--where all sports writers interview athletes--the room went crazy. Guys started yelling at me. It was really terrible. Suddenly I felt something move up my leg. It was the handle of the razor (剃刀) that someone used to cut the tape. I yelled and walked out. "
Joan ended up interviewing Cribbs--outside the locker room. "In retrospect (回顾), I feel this was a defining moment for me as a journalist. I went back and wrote my story and made my headline. Now I know for sure that nothing can interfere with getting the story. "
If you want to be a sports writer, Joan suggests that you read "the best fiction writers" and learn how to write well. Her other suggestions: "Don’t let anyone keep you from doing what you want to do. Just pretend you have courage. " [br] Which of the following can be inferred from the passage?
选项
A、No woman is allowed to appear in a locker room in the US.
B、Joan’s application for reassignment was soon approved.
C、Joe Cribbs was quite willing to be interviewed by Joan Ryan.
D、More females are engaged as sports writers now.
答案
D
解析
推断题。根据第五段破折号中间的部分where all sports writers interview athletes可知locker room并不是女性的禁地,而只是因为以前从来没有过woman spots writer,故选项A为误;根据第三段“Soon after describing her ambition to a co-worker, the editor of her paper reassigned Joan to the spots department.”可知Joan只是向一个同事表达过当sports writer的愿望,而不是直接提出申请的,故选项B为误;选项c中Joe Cribbs的态度在文中没有涉及,也无法进行推测,故为误。根据第四段最后两句(尤其是括号中的内容)可知答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3472406.html
相关试题推荐
____________(因为所有航班因暴风雪停航),wedecidedtotakethetrain.Allflightshavingbeen
Sportsisoneoftheworld’slargestindustries,andmostathletesareprofe
Sportsisoneoftheworld’slargestindustries,andmostathletesareprofe
[originaltext]W:Haveyoubeentothenewsportscentreyet?M:Icertainlyhav
[originaltext]W:Haveyoubeentothenewsportscentreyet?M:Icertainlyhav
[originaltext]W:Haveyoubeentothenewsportscentreyet?M:Icertainlyhav
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoe
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoe
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoe
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoe
随机试题
Therailroads【C1】______akeyroleinthesettlementoftheWest.Theyprovi
Theterm“print”hasseveralmeanings,soitisimportanttounderstandexac
Tomcantaketheradioapartandthenputitbacktogetheragain.Icertainlywi
[originaltext]Centuriesago,duringtheMiddleAges,mostofthelandinEu
下列属于我国台湾地区土地权利制度的主要内容的是( )。A.土地使用制度 B.
属于更昔洛韦的生物电子等排体衍生物的是()。A:阿昔洛韦 B:更昔洛韦 C
3岁儿童在回答自己是个好孩子的原因时说:“妈妈说我是个好孩子。”这说明该阶段儿童
患者,女性,56岁,子宫肌瘤切除术后肠胀气。为排除肠道积气,减轻腹胀,按医嘱给予
铁路工程施工测量中测量仪器设备及工具必须( )。A.定期(一般为2年)到国家计
下列关于法的效力层级的表述中,有误的是()。A.在我国法律体系中,法律的效力是仅
最新回复
(
0
)