首页
登录
职称英语
Global warming is causing more than 300, 000 deaths and about $ 125 billion
Global warming is causing more than 300, 000 deaths and about $ 125 billion
游客
2024-02-21
27
管理
问题
Global warming is causing more than 300, 000 deaths and about $ 125 billion in economic losses each year, according to a report by the Global Humanitarian Forum, an organization led by Kofi Annan, the former United Nations secretary general.
The report, to be released Friday, analyzed data and existing studies of health, disaster, population and economic trends. It found that human-influenced climate change was raising the global death rates from illnesses including malnutrition (营养不良) and heat-related health problems.
But even before its release, the report drew criticism from some experts on climate and risk, who questioned its methods and conclusions.
Along with the deaths, the report said that the lives of 325 million people, primarily in poor countries, were being seriously affected by climate change. It projected that the number would double by 2030.
Roger Pielke Jr. , a political scientist at the University of Colorado, Boulder, who studies disaster trends, said the Forum’s report was" a methodological embarrassment" because Uiere was no way to distinguish deaths or economic losses related to human-driven global warming amid the much larger losses resulting from the growth in populations and economic development in vulnerable (易受伤害的) regions. Dr. Pielke said that " climate change is an important problem requiring our utmost attention. " But the report, he said, "will harm the cause for action on both climate change and disasters because it is so deeply flawed (有瑕疵的). "
However, Soren Andreasen, a social scientist at Dalberg Global Development Partners who supervised the writing of the report, defended it, saying that it was clear that the numbers were rough estimates. He said the report was aimed at world leaders, who will meet in Copenhagen in December to negotiate a new international climate treaty.
In a press release describing the report, Mr. Annan stressed the need for the negotiations to focus on increasing the flow of money from rich to poor regions to help reduce their vulnerability to climate hazards while still curbing the emissions of the heat-trapping gases. More than 90% of the human and economic losses from climate change are occurring in poor countries, according to the report. [br] What do we learn about the Forum’s report from the passage?
选项
A、It was challenged by some climate and risk experts.
B、It aroused a lot of interest in the scientific circles.
C、It was warmly received by environmentalists.
D、It caused a big stir in developing countries.
答案
A
解析
细节题。文章第二段对此次报告的大致内容做以概述,指出受人类影响造成的气候变化正提高全球的疾病死亡率,其中包括因营养不良与气温过高有关的健康问题。对于此报告的反应,则出现在第三段中。但是在报告发布前,该报告就引发了一些专家对气候和风险这个问题的批评之声,专家们质疑报告的方法及结论。A项中的challenge与criticism属同义替换,故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3471351.html
相关试题推荐
GlobalisationFormany,thesurpriseoffinding
GlobalisationFormany,thesurpriseoffinding
GlobalisationFormany,thesurpriseoffinding
GlobalisationFormany,thesurpriseoffinding
GlobalisationFormany,thesurpriseoffinding
Astheeconomicroleofmultinational,globalcorporationsexpands,theinte
Astheeconomicroleofmultinational,globalcorporationsexpands,theinte
Astheeconomicroleofmultinational,globalcorporationsexpands,theinte
Globalreservesoffreshwateradduptomorethan37millioncubickilomete
Globalreservesoffreshwateradduptomorethan37millioncubickilomete
随机试题
Doyouknowinsurance(保险)?Buyinginsuranceisa【C1】______bywhichpeopleca
Recentyearshavebroughtminority-ownedbusinessesintheUnitedStatesunp
PassageOne[br]Whatkindofe-learningdoesthepassagemainlytalkabout?Game
[originaltext]Mr.Hooper,Ihavebeenwiththiscompanynowforsevenyears
A.髌骨软化症 B.颈椎病 C.肱骨外上髁炎 D.肩周炎 E.桡骨茎突狭
下列名言名句与其所蕴含的哲理对应正确的是()A.公说公有理,婆说婆有理——树
患者,女性,68岁,因急性心肌梗死入院治疗,一日出现心房颤动。对于这个患者,测量
服用洋地黄的患儿,以下不是中毒表现的为A:心动过缓 B:恶心、呕吐 C:激惹
燃气用量的预测与计算的主要任务是预测计算燃气的( )。A.日用量和小时用量
企业的速动比率具有局限性,主要是因为其没有考虑()。A:资产总额B:应收账款收
最新回复
(
0
)