首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Good evening and welcome to this week’s Business World. It pro
[originaltext]W: Good evening and welcome to this week’s Business World. It pro
游客
2024-02-21
64
管理
问题
W: Good evening and welcome to this week’s Business World. It programs for and about business people. Tonight we have Mr. Angelino who came to the United States six years ago, and is now an established businessman with three restaurants in town. Tell us, Mr. Angelino, how did you get started?
M: Well, I started off with a small diner. I did all the cooking myself and my wife waited on tables. It was really too much work for two people. My cooking’s great. And word got around town about the food. Within a year, I had to hire another cook and four waitresses. When that restaurant became very busy, I decided to expand my business. Now with three places, my main concern is keeping the business successful and running smoothly.
W: Do you advertise?
M: Oh yes. I don’t have any TV commercials, because they are too expensive. But I advertise a lot on radio and in local newspapers. My children used to distribute ads in nearby shopping centers, but we don’t need to do that anymore.
W: Why do you believe you’ve been so successful?
M: Um, I always serve the freshest possible food and I make the atmosphere as comfortable and as pleasant as I can, so that my customers will want to come back.
W: So you always aim to please the customers?
M: Absolutely! Without them I would have no business at all.
W: Thank you, Mr. Angelino. I think your advice will be helpful to those just staring out in business.
Questions:
22. What is the woman’s occupation?
23. What do we learn about Mr. Angelino’s business at its beginning?
24. What does Mr. Angelino say about advertising his business?
25. What does the man say contribute to the success of his business?
选项
A、He hardly needs to do any advertising nowadays.
B、He advertises a lot on radio and in newspapers.
C、He spends huge sums on TV commercials every year.
D、He hires children to distribute ads in shopping centers.
答案
B
解析
细节题。对话中该男嘉宾提到,他从来不在电视上做广告,因为太贵了。他在广播和当地报纸上打了好多广告,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3471320.html
相关试题推荐
[originaltext]Manypeoplethinkofschoolsasbuildings,teachersandstude
[originaltext]Manypeoplethinkofschoolsasbuildings,teachersandstude
[originaltext]Manypeoplethinkofschoolsasbuildings,teachersandstude
[originaltext]Manypeoplethinkofschoolsasbuildings,teachersandstude
[originaltext]InAmerica,self-improvementisanationalpastime.Everyyea
[originaltext]InAmerica,self-improvementisanationalpastime.Everyyea
[originaltext]M:Iseeyoustillgotallyoursuitcaseswithyoutoo.Wemusth
[originaltext]M:Holly,isitpossibletoborrowyournotes?I’llreturnthemt
[originaltext]M:Holly,isitpossibletoborrowyournotes?I’llreturnthemt
[originaltext]M:Holly,isitpossibletoborrowyournotes?I’llreturnthemt
随机试题
Janewishesthatshe______foreigntradeinsteadofliteraturewhenshewasinco
A.absorbsB.attemptC.misleadingD.rewardingE.dimensionF.pervasi
Whichelementmaycausethegreatestpaintothosewhosufferfromarthritis?[o
Singaporeisoneoftheworld’ssmallestcountriesbutitisalsooneofthe
[originaltext]Therearemanywaysto“getrichquick”.Numerouscompanieshave
Troubledbythepersistentlypoorgraduationratesofbasketballandfootbal
下列各项中,属于施工劳动力结构特点的是()。A.劳动力主要集中在劳务分包企业
填土压实可采用人工压实,也可采用机械压实,下列哪一项不是机械压实的方法()。A
(2016年)下列有关我国国家审计的表述中,错误的是:A.国家审计与其他经济监督
对于受要约人延误的承诺,该承诺()。A.有效 B.无效 C.要约人未作任何表
最新回复
(
0
)