首页
登录
职称英语
Stiletto heels could be banned from the workplace because of health and safe
Stiletto heels could be banned from the workplace because of health and safe
游客
2024-02-21
55
管理
问题
Stiletto heels could be banned from the workplace because of health and safety reasons, according to British Trade Union bosses.
The Trade Union Congress, predominantly male, has proposed a motion arguing that high heels are disrespectful to women while they also contribute to long term injuries. They propose instead that women wear "sensible shoes" with an inch heel limit in an attempt to avoid future foot and back pain as well as injuries. The motion is due to be debated at next month’s conference.
The motion states: "Congress believes high heels may look glamorous on the Hollywood catwalks but are completely inappropriate for the day-to-day working environment.
"Feet bear the main burden of daily life, and for many workers prolonged standing, badly fitted footwear, and in particular high heels can be a hazard. Around two million days a year are lost through sickness as a result of lower limb disorders.
"Wearing high heels can cause long-term foot problems and also serious foot, knee and back pain and damaged joints.
"Many employers in the retail sector force women workers to wear high heels as part of their dress code.
"More must be done to raise awareness of this problem so that women workers and their feet are protected."
Nadine Dorries, the Tory Member of Parliament, however criticised the motion and said the extra height heels give women can help them when in the workplace.
"I’m 5ft 3in and need every inch of my Christian Louboutin heels to look my male colleagues in the eye," she said. "If high heels were banned in Westminster, no one would be able to find me. The Trade Union leaders need to get real, stop using obvious sexist tactics (手段) by discussing women’s stilettos to divert tension away from Labour chaos."
Michelle Dewberry, a former winner of The Apprentice, said the motion was patronising (自认为高人一等的)。
"This is absolutely ridiculous and I think these union officials should be spending their time dealing with more important issues", she said. "I’m at work in five-inch heels and perfectly able to do my job. Heels are sexy, they boost your confidence and they are empowering to women. I can’t imagine these officials debating a motion about how tightly men should wear their ties. Wearing heels is a personal choice." [br] It can be inferred from the passage that______.
选项
A、it’s the Union leaders’ responsibility to care about people’s health
B、there is going to be a heated debate over the union bosses’ motion
C、for women employees, height is equal to charm and confidence
D、women workers think entirely differently from male union leaders
答案
B
解析
本文开始说英国工会的领导们认为穿高跟鞋危害女性身体健康,列举了穿高跟鞋的危害,决定提议禁止女性在工作场合穿高跟鞋,但下面提到托利党下院的议员Nadine Dordes和Michelle Dewberry这两位女性对这一提议持反对意见,由此可推断,这一提议可能会引发激烈讨论,故答案为[B]。Trade Union bosses基于健康考虑,提议女性在工作时不穿高跟鞋,但这并不能说明他们的职责就是关注人们的健康,故排除[A]。文中只提到两个人认为穿高跟鞋能增强自信,但这没有代表性,[C]属于过度推断。文中提到两位女性对英国工会提议女性在工作场合不穿高跟鞋持反对意见,但这并不能表明女职工和工会男性领导人的想法完全不同,[D]属于过度推断。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3471037.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Goodmorning,I’mdoingasurveyfortheDepartmentofHealthan
[originaltext]M:Goodmorning,I’mdoingasurveyfortheDepartmentofHealthan
[originaltext]M:Goodmorning,I’mdoingasurveyfortheDepartmentofHealthan
Allflights____________(被取消了)becauseoftheterribleweather,theyhadtogo
[originaltext]W:I’vebeenreadingaboutanewhealthfulsnackfood.It’smade
[originaltext]W:I’vebeenreadingaboutanewhealthfulsnackfood.It’smade
[originaltext]W:I’vebeenreadingaboutanewhealthfulsnackfood.It’smade
______,(如果你希望梦想成真)healthwillbethemostimportantingredientofyoursucces
HealthCareandEpidemics(流行病)Everyonesuffersfromd
HealthCareandEpidemics(流行病)Everyonesuffersfromd
随机试题
Rewardsforshareholders1.Theywillbeabletotrythecompan
下列选项中,错误的表述是()A.在专利复审委员会就无效宣告请求做出决定之后,又
关于剪力墙结构设计,正确的是( )。A.抗震设计时,不应单方向布置剪力墙 B
有关眼眶结构,错误的是A.两眼眶之外侧壁互成90°,其延长线相交于蝶鞍后方 B
女性,24岁。因服用某种物质而昏迷不醒,血压110/80mmHg,心率90次/
患者男,31岁。主诉因“近日高热、咳嗽伴有头痛、全身酸痛、不适、乏力等”就诊,经
下列关于统计报表的表述正确的有()。A.是自下而上逐级提供统计资料的调查方法
7、【文件七】 类别:电子邮件 来件人:卫云涛党群工作部部长 收件人:周
下列关于抗拔桩和抗压桩的论述中,哪个选项的说法正确的是?() A.抗压桩(
下列各项中,属于与收入确认有关的步骤的有( )。A.识别与客户订立的合同 B.
最新回复
(
0
)