首页
登录
职称英语
[originaltext]Good evening. Welcome to the first meeting of our spring cycling
[originaltext]Good evening. Welcome to the first meeting of our spring cycling
游客
2024-02-21
37
管理
问题
Good evening. Welcome to the first meeting of our spring cycling season. It’s a pleasure to see so many new faces here. I certainly hope that most of you will soon feel right at home with our group and that bicycling will become a regular hobby for you and a part of your physical fitness routine. Some of you may not realize that the state of New Jersey offers ample opportunities for bicyclists of all abilities. We have rolling countryside, miles of beaches, lovely hills and valleys and thousands of miles of little-used roads. Beginners will find the shore and area south of Princeton suitable for their needs while expert riders will discover that the steep trails to the region around High Point offer a challenge to their skill and stamina. In addition, New Jersey is rich in places of historical interest. Most are carefully preserved. All have been meticulously restored. We organize tours to a variety of places nearly every weekend. Next Saturday’s tour will be a relatively easy one, from Rutgers University to the Gate Way National Park. Interested cyclists should meet at eight a.m. in the parking lot at the corner of Hamilton Street and College Avenue in New Brunswick. The minimum time for this tour is about six hours. We will use a “buddy system” throughout the ride. Each new rider should team up with a more experienced rider. If the buddies looked after each other, we can be sure that no one will be left behind on the back roads. You can pick up a map of Saturday’s tour at the information table before you leave this evening.
Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.
29. What makes New Jersey a good place to bicycle, according to the passage?
30. What will some of the listeners probably do next Saturday?
31.What is the purpose of the “buddy system”?
选项
A、To save money spent on equipment.
B、To instruct newcomers about bicycle maintenance.
C、To ensure everyone can enjoy the bicycle tour.
D、To make sure newcomers keep up with others.
答案
D
解析
选项均以“To+原形动词”开头以及其中重复出现的newcomers表明,本题可能考查与新会员有关的行为目的。短文结尾提到,这个自行车俱乐部周六采取两人同行制(buddy system),即有经验的会员和新会员组成一队,这样就不会有人落在后面了(no one will be left behind on the back roads),由此可知,采取两人同行制是为了确保新成员不掉队,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3469577.html
相关试题推荐
[originaltext]TheclimateofthewestcoastisthemostmoderateinCanada.
[originaltext]W:Goodevening,Mr.Brown,andwelcometotheprogram.M:Thank
[originaltext]M:Goodmorning.CanIhelpyou.’?W:Hello.Myname’sJaneBush
[originaltext]M:Oh,nothanks.WW:So,howarethingsgoing,Steve?M:Well,
[originaltext]M:Oh,nothanks.WW:So,howarethingsgoing,Steve?M:Well,
[originaltext]LudwigBeethovenwasborninBonn,intheRhineland.Hisfath
[originaltext]LudwigBeethovenwasborninBonn,intheRhineland.Hisfath
[originaltext]Thegroundwatercanbedividedinto"softwater"and"hardw
[originaltext]Thegroundwatercanbedividedinto"softwater"and"hardw
[originaltext]M:IhadtohaveMr.JohncomeoverandadjustmyTVagainlastn
随机试题
again本题空格处是说黄昏时家人们再次聚在一起。onceagain意为“再一次”。
[originaltext]M:Hi,Susan,wherewereyouatlunchtime?Iwassavingaseatf
TheMysteryoftheMayasTheruinsofonce-beautiful
Whensomeonehasmoneythathewantstoputinasafeplace,henaturallyta
6月5日,大豆现货价格为2020元/吨。某农场主对该价格比较满意,但大豆9月份才能收获出售,由于该农场主担心大豆收获出售时现货市场价格下跌,从而减少收益。为了
家庭健康档案中的家庭基本资料项目包括()A.家庭各成员基本资料 B.家系图
患者,女,50岁。多年来反复出现尿频、尿痛,腰膝痠软,少腹坠胀,神疲乏力,舌淡红
个人申请保荐代表人资格,应当具备的条件有() Ⅰ.中国证监会规定的其他条件
请确定一个调研题目,并说明你调研的过程。
广金钱草原植物属于A.豆科 B.报春花科 C.唇形科 D.伞形科 E.旋
最新回复
(
0
)