首页
登录
职称英语
[originaltext]In ancient times the most important examinations were spoken, not
[originaltext]In ancient times the most important examinations were spoken, not
游客
2024-02-21
28
管理
问题
In ancient times the most important examinations were spoken, not written. In the schools of ancient Greece and Rome, testing usually consisted of saying poetry aloud or giving speeches. In the European universities of the Middle Ages, students who were working for advanced degrees had to discuss questions in their field of study with people who had made a special study of the subject. This custom exists today as part of the process of testing candidates for the doctor’s degree.
Generally, however, modern examinations are written. The written examination, where all students are tested on the same questions, was probably not known until the nineteenth century. Perhaps it came into existence with the great increase in population and the development of modern industry. A room full of candidates for a state examination, timed exactly by electric clocks and carefully watched over by managers, resembles a group of workers at an automobile factory. Certainly, during examinations teachers and students are expected to act as machines.
One type of test is sometimes called an objective test. It is intended to deal with facts, not personal opinions. To make up an objective test the teacher writes a series of questions, each of which has only one correct answer.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. How did students in Middle Ages take a test?
31. What might be the reason for the application of written examination?
32. What can we learn from the passage?
选项
A、There were more candidates than before.
B、The modern industry was developing slowly.
C、The written examinations were much easier than before.
D、The written examinations were more objective than the spoken ones.
答案
A
解析
选项[B]不符常理,故先排除。短文中提到it came into existence with the great increase in population and the development of modern industry,即随着人口增长和现代工业的发展,笔试便产生了,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3469495.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Ihaven’tseenyouhereforacoupleofweeks.Haveyoustoppe
[originaltext]W:Ihaven’tseenyouhereforacoupleofweeks.Haveyoustoppe
[originaltext]W:I’msickofbeingasalariedemployee.Whydon’twepoolours
[originaltext]W:I’msickofbeingasalariedemployee.Whydon’twepoolours
[originaltext]Sportscanhelpyoukeepfitandgetintouchwithnature.Ho
[originaltext]Sportscanhelpyoukeepfitandgetintouchwithnature.Ho
[originaltext]Sportscanhelpyoukeepfitandgetintouchwithnature.Ho
[originaltext]Formanyparents,raisingateenagerislikefightingalong
[originaltext]ToomuchTV-watchingcanharmchildren’sabilitytolearnand
[originaltext]ToomuchTV-watchingcanharmchildren’sabilitytolearnand
随机试题
WhatSelectivityMeansforYouUnderstanding
[originaltext]Antshaveanamazingabilitytocommunicatewitheachother
Sometimeago,aninterestingdiscoverywasmadeby【C1】______ontheAegeani
WhichofthefollowingdetailsisNOTtrue?[originaltext]TheRomanCatholic
[originaltext]M:Wouldyoumindtellingmewhatthesalaryis?W:Well,thispo
根据《土地管理法》,基本农田可用于( )。A、建窑 B、挖塘养鱼 C、发展林
工作量的大小和工作消耗的时间长短是工作的()。A.复杂程度 B.饱和程
1997-65.患者颈前正中肿大,发胀,质软不硬,常太息,胸闷,两胁窜痛,苔薄
《中华人民共和国政府采购法》于2004年由第九届全国人民代表大会常务委员会第二十
某架空输电线路,最高气温为40℃,导线采用钢芯铝绞线并按经济电流密度选择导线截面
最新回复
(
0
)