首页
登录
职称英语
[originaltext] For many years, people in American cities have depended on fa
[originaltext] For many years, people in American cities have depended on fa
游客
2024-02-21
71
管理
问题
For many years, people in American cities have depended on farmers in rural areas to grow fruits and vegetables. (32)But now, a new generation of farmers is beginning to plant crops in urban areas. Sean Conroe is a college student. Amber Banks is a teacher. They both grew up farming and gardening. Now they want to start a farm in the middle of Seattle, Washington. Sean Conroe created a website to get volunteers and donations. (33) Within a week, they were offered a plot of land between two houses. He says 20 volunteers have worked for six weekends to turn the grassy land into a farm. They call their project Alleycat Acres. (34)The Alleycats have harvested about 90 kilograms of produce so far. They have donated most of it to local food banks that feed hungry people in Seattle. One of the goals of the urban farm is to show city people the joys of growing food. The Alleycats invite school groups to the farm to help out. And Amber Banks says they want the people who get food donations to learn how to work the soil. Sean Conroe says Alleycat Acres is expanding to other empty areas of Seattle. So are a lot of other urban farming groups. Seattle has declared 2010 "The Year of Urban Agriculture." But the growth of these farms is limited. That is because Seattle, like a lot of other cities, has restrictions on urban farms. (35)Now the City Council is considering changing those laws.
32. What can we learn about the new generation of farmers from the passage?
33. What happened after Sean Conroe issued the information on the Internet?
34. What does the speaker say about Alleycat Acres?
35. What is the City Council of Seattle planning to do?
选项
A、They offer all kinds of food to banks.
B、They provide relief for victims of famine.
C、They produce a great deal of textile goods.
D、They accept the help from the local food bank.
答案
B
解析
推理判断题。短文中提到,到目前为止,Alleycats已经收获了大约90千克农产品,他们将大部分捐赠给当地的食物银行。供西雅图的饥饿人口食用。由此可以推断.Alleycats为西雅图的饥饿人口减轻了负担。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3468952.html
相关试题推荐
Successfulscientistshaveoftenbeenpeoplewithwideinterests.Theirorig
Successfulscientistshaveoftenbeenpeoplewithwideinterests.Theirorig
[originaltext]Here’ssomebadnewsforstudentswhoputoffstudying:procr
[originaltext]Here’ssomebadnewsforstudentswhoputoffstudying:procr
[originaltext]Formanywell-educatedyoungeasternGermanslikeSusanneKop
[originaltext]Formanywell-educatedyoungeasternGermanslikeSusanneKop
[originaltext]Formanywell-educatedyoungeasternGermanslikeSusanneKop
[originaltext]M:Hello.InternationalFriendsClub.CanIhelpyou?W:Oh,hell
[originaltext]M:Hello.InternationalFriendsClub.CanIhelpyou?W:Oh,hell
[originaltext]M:Hello.InternationalFriendsClub.CanIhelpyou?W:Oh,hell
随机试题
Huntedasthewildturkeyis,ithasdevelopedahighdegreeofingenuityinesc
She______haveleftschool,forherbikeisstillhere.A、can’tB、wouldn’tC、shoul
IsEnglishAppropriateforaGlobalLanguage?SeveralintrinsicfeaturesofEngl
某基金经理持有债券组合价值为1.2亿元,久期为6。现在拟将债券组合额度提高到2亿元,久期调整为7,则可使用的操作方法有()。A、卖出1.2亿元的债券资产
WhilepopularintheU.S.,theAprilFool’sDaytraditionisevenmorepre
[originaltext]W:Peopleinallpartsoftheworldareobserving“NoTobaccoDay
下列关于参与私募债券认购和转让的合格投资者的叙述,正确的有( )。A.经有关金
下图是“某河流的年径流量变化曲线示意图”。读图完成题。 从河流流
弗洛伊德的《精神分析引论》的主要内容包括()。 (A)“过失心理学”
关于台阶法的说法中,错误的是()。A.灵活多变,适用性强 B.有足够的作业空
最新回复
(
0
)