首页
登录
职称英语
Exploring the Wild1.目前不少年轻人都热衷于野外探险2.野外探险有好处,但也有不少问题3.我的建议
Exploring the Wild1.目前不少年轻人都热衷于野外探险2.野外探险有好处,但也有不少问题3.我的建议
游客
2024-02-20
69
管理
问题
Exploring the Wild
1.目前不少年轻人都热衷于野外探险
2.野外探险有好处,但也有不少问题
3.我的建议
选项
答案
Exploring the Wild
Recently, many youngsters have developed a love for wilderness exploration. The beautiful scenery attracts many people. Besides, travel agencies and convenient transportation have made trips into the wilderness cheap and easy.
With the cities becoming noisier and busier than ever before, exploring the wild gives people a break in the nature. It also expands people’s horizons. However, exploring the wild also could have a negative side. Wild animals may not welcome human’s company, and the environment can be damaged, too. As for the tourists, the nature is not always friendly and safe — they can be hurt by wild animals, be caught in bad weather, or even get lost.
If you really want to experience the beauty of the nature with your own eyes, then you have to be careful. Remember to make full preparation to protect the nature, as well as protect yourself.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3468433.html
相关试题推荐
Thisisbynomeansthebestway______.(解决人口问题)tosolvethepopulationproblem
______(无论我们碰到什么问题),we’llhelponeanothertoovercomethem.Whateverproblemsw
A、24hoursaday.B、11:00p.m.C、6:30a.m.D、9:00a.m.C涉及到时间的问题需要对文中出现的时间数字做出敏锐
Thetraditionalapproach______(处理复杂问题)istobreakthemdownintosmaller,more
Chinese-ForeignCooperationinRunningSchools1.现在流行中外大学合作办学2.合作办学的好处和可能存在的问题
Don’tDresslikeAdults1.现在不少孩子的打扮都成年化2.由此带来的问题3.你对此的看法Do
OnStudents’TreatingFriendstoDinner1.现在不少大学生热衷于请客2.由此可能带来的问题3.我的看法
HowtoEndMuteEngHsh?1.现在很多大学生学的都是“哑巴”英语2.这种现象产生的原因和可能带来的影响3.你的建议
Hesuggestedtomethat______(我们用另一种方法处理这个问题)onthemeetingthismorning.we(sho
Themoreweusecellphone,______(我们更应该关注手机的安全问题).themoreconcernweshouldd
随机试题
APOCRYPHA:A、thesisB、canonC、revelationD、iconographyE、summaryB
[originaltext]Asstrugglingairlinesaddextra-luggagefeesandtravelersw
I’vegotabottleofbeer,butIhaven’tgotanything______Icanopenitwith:A、
【B1】[br]【B5】[originaltext]Amillionmotoristsleavetheircarsfilledupwith
Weallmakepromisesinourdailyinteractionswithothers.Onthe【C1】_____h
与正规高等教育相比,非正规高等教育具有以下优点()。A.组织方式灵活 B.周
耐酸混凝土可以抵抗下列哪些物质的侵蚀?( ) Ⅰ.氢氟酸; Ⅱ.盐酸;
某企业2009年年平均从业人员为7人,为了发展企业,在2010年第二季度扩招员工
以下哪种抗体不属于ENA抗体A.抗RNP抗体 B.抗Sm抗体 C.抗SS-A
(2015年真题)下列表明存货发生减值的情况有( )。A.企业因为产品更新换代
最新回复
(
0
)