首页
登录
职称英语
Doctors in Britain are warning of an obesity time bomb, when children who ar
Doctors in Britain are warning of an obesity time bomb, when children who ar
游客
2024-02-20
63
管理
问题
Doctors in Britain are warning of an obesity time bomb, when children who are already overweight grow up. So, what should we do? Exercise more? Eat less? Or both? The government feels it has to take responsibility for this expanding problem.
The cheerful Mr. Pickwick, the hero of the novel by Charles Dickens, is seen in illustrations as someone who is plump (胖乎乎的) — and happy. In 18th century paintings beauty is equated with rounded bodies and soft curves. But nowadays being overweight is seen as indicating neither a cheerful character nor beauty but an increased risk of heart disease, stroke and diabetes.
So what do you do? Diet? Not according to England’s chief medical officer, Sir Liam Donaldson. He says that physical activity is the key for reducing the risks of obesity, cancer and heart disease. And the Health Secretary John Reid even said that being inactive is as serious a risk factor in heart disease as smoking.
So, having bought some cross trainers, how much exercise should you do? According to Sir Liam Donaldson, at least 30 minutes of moderate activity five days a week. Is going to the gym the answer? Luckily for those who find treadmills (跑步机) tedious, the Health Development Agency believes that physical activity that fits into people’s lives may be more effective. They suggest taking the stairs rather than the lift, walking up escalators, playing active games with your children, dancing or gardening. And according to a sports psychologist, Professor Biddle, gyms ’are not making the nation fit’, and may even cause harm.
There’s new scientific evidence that too much exercise may actually be bad for you. Scientists at the University of Ulster have found that unaccustomed aerobic (有氧的) exercise releases dangerous free radicals that can adversely affect normal function in unfit people. The only people who should push their bodies to that level of exercise on a regular basis are trained athletes.
So, should we forget about gyms and follow some expert’s advice to reduce sedentary (久坐 的) activities and increase exercise in our daily life? After all, getting off the bus a stop early and walking the rest of the way can’t do any harm! One final thought. How come past generations lacked gym facilities but were leaner and fitter than people today? [br] It can be inferred from the last paragraph that______.
选项
A、too much exercise may actually be bad for health
B、experts’ advice cannot be always followed
C、past generations longed for gym facilities we have today
D、moderate daily-life exercise can make us learner and fitter
答案
D
解析
末段第二句提到,毕竟,早一站下车,走剩下的路不会有任何伤害。末段末句提到,为什么过去几代人缺少健身设施,但却比现在的人更瘦更健康呢?结合这两句可推断出,适度的日常运动能使我们更瘦更健康,故答案为[D]。[A]是针对第五段设的干扰项。[B]是针对should we forget about gyms and follow some expert’s advice…设的干扰项。[C]是针对past generations lacked gym facilities设的干扰项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3467833.html
相关试题推荐
ThevastmajorityofchildreninBritain(87%)attendstate(localauthority)sc
ThevastmajorityofchildreninBritain(87%)attendstate(localauthority)sc
ThevastmajorityofchildreninBritain(87%)attendstate(localauthority)sc
ThevastmajorityofchildreninBritain(87%)attendstate(localauthority)sc
[originaltext]Intheearliesttimeschildrendidn’thavetolearnanymore
[originaltext]Intheearliesttimeschildrendidn’thavetolearnanymore
Herushedintotheburningbuildingtorescuechildren____________(不顾任何危险).re
[originaltext]InBritain,anyonewhoisphysicallyandmentallyfitandove
[originaltext]InBritain,anyonewhoisphysicallyandmentallyfitandove
[originaltext]InBritain,anyonewhoisphysicallyandmentallyfitandove
随机试题
【21】[br]【29】______[originaltext]Chairman:We’reverypleasedtowelcometoou
Youcan’timagine______whentheyreceivedthenicegift.A、howtheywereexcited
Inthepushtocuttheamountofcarbonwereleaseintotheatmosphere,solu
某特长双车道公路隧道在修建过程中,采用地质雷达进行超前地质预报及衬砌质量的检测。
修复治疗口腔检查时,以下在X线片上无法做明确诊断的是A.龋损情况 B.牙髓活力
新时代中国特色社会主义思想,明确坚持和发展中国特色社会主义,总任务是()。
A.五苓散 B.栝蒌瞿麦丸 C.猪苓汤 D.白虎加人参汤 E.文蛤散脉浮
Theinterviewtookplacearoundthekitc
有人记忆马克思的生日1818年5月5日时,联想为“马克思六巴掌一巴掌打得资产阶级
下列关于房地产置业投资不确定因素的表述中,正确的是( )。A.空置率与有效毛收入
最新回复
(
0
)