首页
登录
职称英语
【B1】 [br] 【B10】 [originaltext] The young man was a French nobleman, the son o
【B1】 [br] 【B10】 [originaltext] The young man was a French nobleman, the son o
游客
2024-02-19
76
管理
问题
【B1】 [br] 【B10】
The young man was a French nobleman, the son of one of the richest and most important families of France. He had heard about the revolution taking place in America. He wanted to go and help.
He was only eighteen years old. He was tall, handsome, and a familiar figure in the high society of Paris. His family tried to stop him. They asked the King of France to throw him into jail in order to stop him, but the young nobleman had already bought his own ship and gathered some young friends to go with him. He escaped and came to America. The young man was the Marquis de Lafayette.
Upon his arrival, he discovered that no one knew him here. He had been promised that he would be an officer in the American army, but Congress said that it wanted no more foreign officers. Lafayette sat down and cried. He could not go back to France. Instead, he offered to serve as a volunteer—without pay. Congress accepted. Later Lafayette met Washington. A great affection grew up between the two men, as between father and son. Lafayette became Washington’s personal aide.
Once toward the end of the war, the men under Lafayette’s command were all in rags. Lafayette asked Congress for new uniforms. Congress had no money with which to buy uniforms. Using his own personal credit, Lafayette went to the merchants of Baltimore and, at his own expense, bought a new uniform for each man-two thousand in all. In this way, his men were able to go on fighting.
选项
答案
A great affection grew up between the two men,as between father and son.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3465362.html
相关试题推荐
[originaltext]Inmanyplaces,iceisaswidelyusedasbread,anditwould
[originaltext]Inmanyplaces,iceisaswidelyusedasbread,anditwould
[originaltext]W:It’swell-knownsciencefictionplottofreezeabodyandbrin
[originaltext]W:It’swell-knownsciencefictionplottofreezeabodyandbrin
[originaltext]W:MarkreallyneedstoseethisarticleinPsychologyWeekly.M:
[originaltext]M:Look,I’msorrytobotheryouaboutthis,butthatmusic’sre
[originaltext]M:Look,I’msorrytobotheryouaboutthis,butthatmusic’sre
[originaltext]M:Look,I’msorrytobotheryouaboutthis,butthatmusic’sre
[originaltext]M:Look,I’msorrytobotheryouaboutthis,butthatmusic’sre
A、Spanish.B、Arabic.C、French.D、Welsh.B文章提到阿拉伯语是成长最快的主要语言,故应选B)项。
随机试题
Readthearticlebelowaboutmarketingsegmentation.Inmostoftheline
Whoisthebuyer?______________________________ofAustralia.[br]Whatha
Thetown’sairwasconsistently________:dependingonthebreeze,onemightbeg
Youshouldspendabout20minutesonQuestions14-26whicharebasedonReading
Creativityisnotsomethingoneisjustbornwith,norisitnecessarilyac
某一旅客张先生与妻子携孪生婴儿外出旅游,出行路线为:自北京乘坐MF8102航班至
建设单位应当将大型的人员密集场所和其他特殊建筑工程的消防设计文件报送公安机关消防
王某认为自己有超能力,表明其可能存在( )。A.嫉妒妄想 B.钟情妄想 C
(2021年真题)根据2017版FIDIC《施工合同文件》,调整工程量清单中某项
施工企业购买施工现场用安全帽的费用应从( )列支。A、人工费用 B、材料费用
最新回复
(
0
)