首页
登录
职称英语
[originaltext] Paul Burrell, who Diana called “My Rock”, says he wants to se
[originaltext] Paul Burrell, who Diana called “My Rock”, says he wants to se
游客
2024-02-19
78
管理
问题
Paul Burrell, who Diana called “My Rock”, says he wants to set the record straight after Andrew Morton’s book portrayed Diana as a tortured and unhappy soul. Friends say he has been secretly compiling his memories of 20 years in the service of the Royal Family ― and he claims his book will be “a final statement” about the Diana he knew so well. Paul believes she wasn’t as unloved or unstable as the Andrew Morton book suggested. He feels he knew Diana in her later life better than anyone. In the later years Diana confided in Paul an awful lot. Diana had encouraged her butler to keep an account of his life with the Royal Family ― an account that has been carefully hidden from the Palace powers-that-be. Paul was very cautions and didn’t want anything to fall into the wrong hands. He used to mail his writings to trusted friends for safekeeping. These have never been opened but they are there when Paul needs them. Mr. Burrell has employed Louise Cosgrove, his wife’s niece, to help record his memories. Mr. Burrell’s official duties included serving Diana her meals, arranging social engagements and ferrying her around. But off-duty he was her most trusted aide ― and her shoulder to cry on. The faithful butler was with the Princess in her last big overseas visits to Angola and Bosnia. After her death he sat up all night with her body and was the only “outsider” at the private burial.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. Who is Paul Burrell?
27. What is Mr. Burrell going to do?
28. Which was not Burrell’s official duty?
29. Who helps Mr. Burrell record his memories?
选项
A、To publish a collection of Diana’s portrait.
B、To open the secrets of the Royal Family.
C、To compile his memories of life with the Royal Family.
D、To write a book about Diana’s last years.
答案
C
解析
细节题。浏览选项可知,该题考查的可能是即将要做的事。文章开始提到在AndrewMorton出书将戴安娜王妃描述成一个受折磨的、怏怏不乐的灵魂后,Paul Burrell想澄清这一事实,而他的朋友们说他已经在secretly compiling his memories of 20 years in the service of the Royal Family(秘密编辑他为皇室服务20年间的记忆),故答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3464898.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenJohnWestonawokethatmorning,herememberedthathis
[originaltext]WhenJohnWestonawokethatmorning,herememberedthathis
[originaltext]WhenJohnWestonawokethatmorning,herememberedthathis
[originaltext]Spaceshipstravelaroundtheearth,gotothemoon,andretur
[originaltext]Spaceshipstravelaroundtheearth,gotothemoon,andretur
[originaltext]Spaceshipstravelaroundtheearth,gotothemoon,andretur
[originaltext]W:[19]HeyNeal,nowthatthemidtermsareover,abunchofusa
[originaltext]M:Howdoyoufindyourballetlessons?W:Theyarewellworththe
[originaltext]M:Howdoyoufindyourballetlessons?W:Theyarewellworththe
[originaltext]M:Howdoyoufindyourballetlessons?W:Theyarewellworththe
随机试题
TheproblemofacidrainoriginatedwiththeIndustrialRevolution,andit
WhatadvicedodoctorsgiveaboutvitaminC?DoctorsrecommendvitaminCto____
AstrologyA)Astrologyisthestudyofhowthesun,themoon,planets,a
低压消防泵是额定压力不小于4MPa的消防泵。( )
银行最愿意受理的担保贷款方式是( )。A.抵押 B.质押 C.保证 D.
内部控制体系和合规文化是操作风险管理的基础。()
《医药产品注册证》的有效期是A:1年B:2年C:3年D:4年E:5年
患者诊断为痈时,最可能出现下列哪项血常规检查结果A、嗜酸粒细胞增加 B、淋巴细
国家助学贷款的还款方法要求借款学生可以选择在毕业后的()个月内的任何一个月开
下列关于装配式混凝土施工的说法,正确的是()。A.纵向钢筋采用套筒灌浆连接时,
最新回复
(
0
)