首页
登录
职称英语
Are you single but too busy to search for love? Then you need to try the lat
Are you single but too busy to search for love? Then you need to try the lat
游客
2024-02-19
52
管理
问题
Are you single but too busy to search for love? Then you need to try the latest dating phenomenon that is sweeping across the UK--speed dating.
Speed dating involves men and women meeting in a room and finding out as much as they can about possible partners in three minutes. It’s proving very popular with Britain’s young people who find that they haven’t got the time to meet that special one. At a speed dating event, you are given three minutes to talk, one on one, with a member of the opposite sex. Then a bell is rung and you move to another person and start chatting again. By the end of the evening you will have spoken with up to twenty men or women.!
If, by the end of a conversation, you fancy the person or would like to see them again, you write it down on a card. Then, if the other person also fancies you, the organisers will contact you with their details.
But is three minutes long enough to make an impression and work out if you want to see someone again? Research suggests that chemistry can be felt within the first thirty seconds of meeting someone, and that is what speed dating is all about, knowing quickly if you are going to like someone.
And what about romance? Is it possible to make a good judgment in such a short time? After all, people say you can’t hurry love. However, Britain will soon have its first marriage from a speed dating.
So, if you are on a mission to find Mr. or Miss Right, what have you got to lose? At worst, you still go honie on your own. But at best, the person of your dreams could be just three minutes away. [br] British young people are in favor of speed dating because ______.
选项
A、it saves money
B、it saves time
C、it is cool
D、it is fast
答案
B
解析
根据第二段最后一句“It’s proving very popular with Britain’s young people who find that they haven’t got the time to meet that special one.”可知应选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3464209.html
相关试题推荐
[originaltext]Throughalargeamountofresearch,manyAmericandoctorshav
[originaltext]Throughalargeamountofresearch,manyAmericandoctorshav
[originaltext]Throughalargeamountofresearch,manyAmericandoctorshav
WhatisthesinglelargestcauseofsickleaveintheUK?Theanswerisnot
WhatisthesinglelargestcauseofsickleaveintheUK?Theanswerisnot
WhatisthesinglelargestcauseofsickleaveintheUK?Theanswerisnot
Manypeopleviewretirementasatimetostopworking.Butnewresearchshow
Manypeopleviewretirementasatimetostopworking.Butnewresearchshow
Manypeopleviewretirementasatimetostopworking.Butnewresearchshow
Manypeopleviewretirementasatimetostopworking.Butnewresearchshow
随机试题
Butthedepthofanovelandthevalueofitsartisticandideologicalfeatured
Concernwithmoney,andthenmoremoney,inordertobuytheconveniencesand
EconomicDeclineinEuropeDuringtheFourteenthCenturyP1:Someverynegative
UPS是()的英文简称。A.控制器 B.存储器 C.不间断电源 D.运
周围性面神经麻痹的症状是A.患侧面肌全瘫 B.患侧面下部表情肌瘫 C.患侧面
在向旅游者致欢迎词时,地陪的态度要热情,感情要真挚,内容要依情而异,语言要()。
A.隔滤作用 B.接触混凝作用 C.两者皆有 D.两者皆无饮用水的消毒原理
请简要回答信息技术学科教师应具备的学科教学能力。(10分)
下面几个关于样本均值分布的陈述中,正确的是() Ⅰ.当总体服从正态分布时
A.恒为常数,并与反应方程式的写法有关 B.由反应方程式的写法而定 C.随平
最新回复
(
0
)