首页
登录
职称英语
[originaltext] The tragedy of Titanic will always be remembered, because she
[originaltext] The tragedy of Titanic will always be remembered, because she
游客
2024-02-19
71
管理
问题
The tragedy of Titanic will always be remembered, because she went down on her first voyage with heavy loss of life. Titanic, the great ship, sailed for New York from’ Southampton on April 10th, 1912. She was carrying 1,316 passengers and a crew of 891.
Four days after setting out, the Titanic was sailing across the icy waters of the North Atlantic. Suddenly a huge iceberg was spotted. After the alarm had been given the great ship turned sharply to avoid a direct collision. The Titanic turned just in time, narrowly missing the immense wall of ice which rose over 100 feet out of the water beside her. Suddenly, there was a slight trembling sound from below. The captain went down to see what had happened. The noise had been so weak that no one thought that the ship had been damaged. The captain realized in horror that the Titanic was sinking rapidly. He ordered to abandon ship. Hundreds of people jumped into the icy water. As there were not enough lifeboats for everybody, 1,500 lives were lost.
选项
A、1,500.00
B、1,316.00
C、891
D、2,207.00
答案
D
解析
计算题。本文介绍Titanic沉船悲剧。听短文前,通过浏览选项可知,本题考的是数字题,听录音时要在选项旁做好标记,建议考生养成听到数字记笔记的习惯。选项A是遇难人数,选项B是乘客人数,选项C是船员人数,选项D是乘客和员工的总人数,符合题意,正碗答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3463332.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hi,Janet,goingtothefootballgametoday?W:No.I’mplanni
[originaltext]M:Hi,Janet,goingtothefootballgametoday?W:No.I’mplanni
[originaltext]M:Hi,Janet,goingtothefootballgametoday?W:No.I’mplanni
[originaltext]W:Ifeelsolonelysittingathomebymyselfeveryevening.M:H
[originaltext]W:Ifeelsolonelysittingathomebymyselfeveryevening.M:H
[originaltext]W:Ifeelsolonelysittingathomebymyselfeveryevening.M:H
[originaltext]W:Ifeelsolonelysittingathomebymyselfeveryevening.M:H
[originaltext]W:Ifeelsolonelysittingathomebymyselfeveryevening.M:H
[originaltext]M:Ithinkthatintermarriageisagoodidea.Afterall,wearel
[originaltext]Peopleinallpartsoftheworldareobserving"NoTobaccoDay
随机试题
Theyhadafierce______astowhethertheircompanyshouldrestorethetraderela
WasthemanweknowasShakespearereallytheauthoroftheShakespeareanWo
AflexiblyB.optionsC.appealtoD.neverthelessE.hastyF.peculiarG.easil
Thewonderfulflowershopcanbe(convenience)______reachedfromallpartsof
[originaltext]KatharineGrahamgraduatedfromtheUniversityofChicagoin
大承气汤的组成药物除大黄外,其余的是()。A.芒硝、厚朴、甘草B.芒硝、厚朴、
患者,女,35岁,近一个多月来入睡困难,对任何事都不感兴趣,整天愁眉苦脸,唉声叹
下列各句中,加点的成语使用正确的一句是()。A. B. C. D.
下列关于排列图的描述正确的有()。 A.图上显示前6项缺陷的累计频率为81
关于进出口血液制品审批的说法,错误的是A.国务院药品监督管理部门负责全国进出口血
最新回复
(
0
)