首页
登录
职称英语
Despite student requests, digital options and congressional intervention, th
Despite student requests, digital options and congressional intervention, th
游客
2024-02-19
59
管理
问题
Despite student requests, digital options and congressional intervention, the tab for textbooks keeps growing in what is now an $ 8 billion industry. Prices are so high that some college students are trying to get by without purchasing the required books. Why is something so fundamental as the price of a school book so difficult to control? Although college registration has increased in the past 10 years, textbook sales have been dropping. Not surprisingly , publishers and authors will do whatever they can to maintain profit levels. So, for example, as sales of used books have increased, prices for new books have climbed.
Compared to printed texts, e-books cost less to produce, yet they don’t change the bottom line dramatically. For one thing, they are sold separately to each user, eliminating used books and shared copies. And they require hardware, which students or schools must purchase and maintain. There are also indications that many students still prefer printed books. This is likely to change over time, but that means e-books must be introduced gradually.
College bookstores profit from sales, as do some professors who make students buy books they have written. Also, teachers seem too willing to require new, "revised" editions of textbooks, even though the changes could be the least. In doing so, they wipe out the market for used copies.
A congressional advisory committee identified several factors that cause prices to rise. The most damaging is that the primary choosers of books are not the primary users; that is, teachers usually select the books, but students pay for them. Second, students often are resigned to increases in prices because they are generally hostage (不由自主的人) to professors’ selections. Interestingly, many European schools demand lower prices from publishers. The committee discovered that one popular economics textbook cost $ 126 in the U. S. but $76 in Great Britain.
A good first step in controlling college book costs would be for schools to comply with the law. Another would be for administrators to insist that teachers avoid ordering new editions that offer only cosmetic changes.
Ultimately, wider use of electronic formats will loosen the grip of a few large publishing companies , leading to greater competition and presumably lower prices. Meanwhile, colleges and universities should wake up to the fact that the best way to avoid having $ 200 books is to stop requiring students to buy them. A new chapter in textbook pricing can’t be written quickly enough. [br] To lower textbook prices, the author suggests______.
选项
A、government loosen the control of publishing companies
B、schools require students to buy second-hand books
C、electronic formats be more widely used
D、a new chapter in textbook be written quickly
答案
C
解析
推理判断题。本题考查作者对解决问题提出的建议。定位句提到,更广泛地使用电子书籍能够降低一些大型出版公司的控制力,从而导致竞争增强,书价降低。定位句中的leading to后面的内容即为结果,前面的内容为导致这一结果的原因,故C)正确。A)“政府应该放松对出版公司的控制”是对原文的错误理解,文中提到的放松控制是指出版公司对于市场的控制,而不是政府对于出版公司的控制,故排除;B)“学校应当要求学生购买二手书”在文中没有提到,故排除;D)“应尽快书写教材中的新篇章”是对原文的错误理解,文中所提的新篇章是一个比喻意义,指图书价格上的新变化,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3463147.html
相关试题推荐
A、Lowexpectationsfromeducators.B、Teenagerpregnancies.C、Thestudentsarebo
A、Tomakeitconvenientforstudentstoremembertheirneighbors.B、Toseeclear
Top10ReasonsforAfricanAmericanStudentstoGoAbroadBefore
Top10ReasonsforAfricanAmericanStudentstoGoAbroadBefore
Top10ReasonsforAfricanAmericanStudentstoGoAbroadBefore
Top10ReasonsforAfricanAmericanStudentstoGoAbroadBefore
Top10ReasonsforAfricanAmericanStudentstoGoAbroadBefore
Top10ReasonsforAfricanAmericanStudentstoGoAbroadBefore
A、Studentsattenditbecauseitisrequired.B、Thestudentlikesthecoursevery
[originaltext]W:Maryisanunder-achievingstudent.M:Well,actually,manyst
随机试题
Lowwages,chronicunemploymentandunderemploymentleadtolowincome,lackof
()是指压实沥青混合料常温条件下单位体积的干燥质量A.有效密度 B.沥青混
属于核苷类的抗病毒药物是()。A:司他夫定 B:齐多夫定 C:金刚烷胺
下列关于混合型基金,说法错误的是()。A.混合型基金同时投资于股票、债券
关于我国开放式基金的认购费率,说法正确的是( )。 Ⅰ.股票型基金的认购费率
复方炔诺酮片的主要避孕机制是A.抑制子宫内膜正常增殖,不利于受精卵着床B.抑制卵
正常产后第二天,乳房胀痛,无红肿,伴低热。首选的护理措施为A.用吸奶器吸乳 B
印第安酋长对他的臣民们说:“上帝给了每一个人一杯水,于是你从里面饮入了生活。”生
下列关于党史的表述正确的是:A.中共十五大之后,“两个一百年”成为全国各族人民共
下列不属于由国务院规定或决定的公务员管理事项的是:()A.公务员职务与级别
最新回复
(
0
)