首页
登录
职称英语
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
游客
2024-02-18
80
管理
问题
At the University of Kansas art museum, investigators tested the effects of different colored walls on two groups of visitors to an exhibit of paintings. For the first group the room was painted white; for the second, dark brown. Movement of each group was followed by an electrical system under the carpet. The experiment revealed that those who entered the dark brown room walked more quickly, covered more area, and spent less time in the room than the people in the white environment. Dark brown stimulated more activity, but the activity ended sooner. Not only the choice of colors but also the general appearance of a room influences those inside. Another experiment presented subjects with photographs of faces that were to be rated in terms of energy and well-being. Three groups of subjects were used. Each was shown the same photos, but each group was in a different kind of room. One group was in an ugly room that resembled a messy storeroom. Another group was in an average room, a nice office. The third group was in a tastefully designed living room with carpeting and drapes. Results showed that the subjects in the beautiful room tended to give higher ratings to the faces than those in the ugly room. Other studies suggest that students do better on tests taken in comfortable, attractive rooms than in ordinary-looking or ugly rooms.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. Which of the following best expressed the main idea of the passage?
27. What can be inferred about visitors in a white-colored room?
28. How did ugly rooms influence visitors at an exhibition?
29. According to the passage, in which rooms do students tend to do best on tests?
选项
A、They made visitors appreciate the paintings more.
B、They made visitors unable to evaluate.
C、They made visitors tend to give lower ratings to the paintings.
D、They made visitors tend to walk more slowly.
答案
C
解析
细节题。浏览选项可知,选项都和visitors有关,要在细节上加以辨别。文章提到,将同样的照片给三组处在不同房间的试验者看,在beautiful room的试验者对照片中面孔的评分比处在ugly room的试验者要高,也就是说,如果是在展览会上,ugly room会让参观者们对展览品给出较低的评价,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3462512.html
相关试题推荐
[originaltext](26)Ifanoisyneighborisblastingmusicatallhoursofth
[originaltext](26)Ifanoisyneighborisblastingmusicatallhoursofth
[originaltext]MoreAmericansareGooglingthemselves—andmanyarechecking
[originaltext]MoreAmericansareGooglingthemselves—andmanyarechecking
[originaltext]Extremelyhotweatheriscommoninmanypartsoftheworld.A
[originaltext]W:Goodmorning.(19)I’dUketoreportamissinghandbag.M:Goo
[originaltext]W:Goodmorning.(19)I’dUketoreportamissinghandbag.M:Goo
[originaltext]M:Whyareyouquittingsosuddenly?Doyouhaveanycomplaintsa
[originaltext]M:Whyareyouquittingsosuddenly?Doyouhaveanycomplaintsa
[originaltext]M:Whyareyouquittingsosuddenly?Doyouhaveanycomplaintsa
随机试题
Thisconfoundingissue______activistsacrosstheboard:evenwhenamovementdoe
"AdmissionsOffice"[img]2012q1/ct_etoefm_etoeflistz_1249_20121[/img][br]Whyd
A
女性,45岁,近3天来白带增多伴外阴瘙痒。妇科检查:外阴及阴道黏膜充血,分泌物呈
某单位女职工,在一家医院接受过心理评估与心理治疗,其所在单位领导获悉后想了解该患
行领导在网络安全会议上做出重要讲话,讲话稿打印出来后发现有两处模糊了,填入模糊处
关于缓刑,下列说法正确的有()A.不满18周岁的人、怀孕的妇女、已满75周
下列各项中,与留存收益筹资相比,属于吸收直接投资特点的是()。A.资本成本较低
下列关于国际税收协定的说法错误的是()。A.国际税收协定按参加国的多少可分为双
关于建设工程项目施工总承包模式与施工总承包管理模式的叙述,正确的是()。A.施工
最新回复
(
0
)