首页
登录
职称英语
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
游客
2024-02-18
33
管理
问题
At the University of Kansas art museum, investigators tested the effects of different colored walls on two groups of visitors to an exhibit of paintings. For the first group the room was painted white; for the second, dark brown. Movement of each group was followed by an electrical system under the carpet. The experiment revealed that those who entered the dark brown room walked more quickly, covered more area, and spent less time in the room than the people in the white environment. Dark brown stimulated more activity, but the activity ended sooner. Not only the choice of colors but also the general appearance of a room influences those inside. Another experiment presented subjects with photographs of faces that were to be rated in terms of energy and well-being. Three groups of subjects were used. Each was shown the same photos, but each group was in a different kind of room. One group was in an ugly room that resembled a messy storeroom. Another group was in an average room, a nice office. The third group was in a tastefully designed living room with carpeting and drapes. Results showed that the subjects in the beautiful room tended to give higher ratings to the faces than those in the ugly room. Other studies suggest that students do better on tests taken in comfortable, attractive rooms than in ordinary-looking or ugly rooms.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. Which of the following best expressed the main idea of the passage?
27. What can be inferred about visitors in a white-colored room?
28. How did ugly rooms influence visitors at an exhibition?
29. According to the passage, in which rooms do students tend to do best on tests?
选项
A、They made visitors appreciate the paintings more.
B、They made visitors unable to evaluate.
C、They made visitors tend to give lower ratings to the paintings.
D、They made visitors tend to walk more slowly.
答案
C
解析
细节题。浏览选项可知,选项都和visitors有关,要在细节上加以辨别。文章提到,将同样的照片给三组处在不同房间的试验者看,在beautiful room的试验者对照片中面孔的评分比处在ugly room的试验者要高,也就是说,如果是在展览会上,ugly room会让参观者们对展览品给出较低的评价,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3462512.html
相关试题推荐
[originaltext](26)Ifanoisyneighborisblastingmusicatallhoursofth
[originaltext](26)Ifanoisyneighborisblastingmusicatallhoursofth
[originaltext]MoreAmericansareGooglingthemselves—andmanyarechecking
[originaltext]MoreAmericansareGooglingthemselves—andmanyarechecking
[originaltext]Extremelyhotweatheriscommoninmanypartsoftheworld.A
[originaltext]W:Goodmorning.(19)I’dUketoreportamissinghandbag.M:Goo
[originaltext]W:Goodmorning.(19)I’dUketoreportamissinghandbag.M:Goo
[originaltext]M:Whyareyouquittingsosuddenly?Doyouhaveanycomplaintsa
[originaltext]M:Whyareyouquittingsosuddenly?Doyouhaveanycomplaintsa
[originaltext]M:Whyareyouquittingsosuddenly?Doyouhaveanycomplaintsa
随机试题
Climate,morethananyothersinglefactor,determinesthedistributionofl
Inordertowritebetterbusinessreports,youshouldbearinmindsomeimpor
[originaltext]M:Ateverystageofourliveswemakedecisionsthatwillprofou
城市按居民居住地区设立的居民委员会,是基层政权组织。
综合理财规划服务的主要内容不包括()A.理财规划方实的执行 B.研究客户
患者,男,50岁。咳喘20余年,现咳嗽痰少,口燥咽干,形体消瘦,腰膝酸软,颧红盗
Itwasobviousthatshewasnotgoingho
关于市场营销的说法,错误的是( )。A.市场营销是个人和集体通过创造、提供出售
个人征信查询系统中,()涵盖了信用卡与贷款的明细等情况。A:个人身份信息B:个
2012年10月,某手表生产企业销售H牌-1型手表800只,取得不含税销售额40
最新回复
(
0
)